Dopis Agencije za lekove i medicinska sredstva Srbije

Povezano sa"Hemofarm" a.d. Vršac - da li smo i koliko smo bezbedni?

Od nepoznatog  pošiljaoca, pre oko mesec dana, dobio sam poruku elektronskom poštom, da se na tržištu Srbije vrši distribucija lekova za koje se "pouzdano zna" da imaju dokazano negativno i po život opasno dejstvo na ljude. Poruka je slata cirkularno-isti sadržaj na više adresa!

U prilogu teksta se nalazio i spisak  tih lekova, pa sam se, a to smatram jedino ispravnim, obratio Agenciji  sa navodjenjem svakog leka po spisku koji je i meni dostavljen.

I, evo, Agencija je , kako je i obećao gospodin, izvesni Aleksandar Tucović koji radi u istoj, dostavila odgovor, koji bez ikakvog komentara stavljam na uvid posetiocima sajta.

Zahvaljujem se Agenciji na dobijenom odgovoru.

Lično, nemam nijedan razlog da sumnjam u istinitost sadržaja navedenih u aktu, na šta sam takodje u inicijalnoj elektronskoj poruci  upozoren.

Lično, sa aspekta edukativnog, ja sam nestručan za davanje takvih (pr)ocena, za eventualno dovodjenje u sumnju dobijenog dopisa Agencije, a tračevima nisam sklon, niti tračerskim "dokazima" ustupam prostor na ovom sajtu

Pre dobijanja odgovora, dobio sam i sugestiju elektronskom poštom da se radi istinitog informisanja obratim i Dr Dragani Jovanović, sa sajta "Lekari protiv korupcije".

To nisam učinio iz razloga što sam se istom sajtu i istoj osobi, mnogo ranije obratio nekoliko puta radi eventualne saradnje razmenom banera i na svako obraćanje, dobio odgovor koji je bio ćutanje.

A na moja elektronska obraćanja, odgovor je bio isti.

Meni lično, sve što je napisano u Dopisu, potpuno je jasno, a na mišljenje i stavove drugih, niti hoću niti mogu da utičem.

Moja funkcija sa ovim sajtom i Forumom, kako sam ih ja zamislio od prvog dana, jeste translantacija, prenošenje informacija izmedju onih koji pitaju i onih koji su dužni da daju odgovore, uz pravo da mogu, a ne moram, da dajem svoje mišljenje i stavove.

Isključivo uz materijalne dokaze. 

Prilog:

Dopis Agencije za lekove i medicinska sredstva Srbije

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži