Čestitka jubileja RHMZ-u!

Prethodi: RHMZ-VAŠIH RUKU DELO!

Da se ne zaboravi, da se ne preskoči eventualno jubilarno slavlje, u nekoj svečanoj sali, podsećam zaposlene u RHMZ, da se dana  30.05.2013.g navršava jubilarnih deset godina od potpisivanja Ugovora o poslovno-tehničkoj saradnji, izmedju RHMZ sa jedne strane i Preduzeća "VERAT"d.o.o. Beograd, Gavrila Principa 58, sa druge strane.

Kojim je sve počelo!

U ime Zavoda, Ugovor je potpisao ondašnji direktor RHMZ, a sada visoki funkcioner MUP-a Srbije, Djordje Kardum, dok je u ime "VERAT"-a, Ugovor potpisala ondašnja vlasnica "VERAT"-a, Verica Radović.

Istekom roka, u kojem je Ugovor nekom "bio majka a nekom maćeha", stekli su se uslovi da se isti raskine, jer ni posle 10 godina, "VERAT" nije ispunio ugovorne obaveze-da od nadležnih republičkih organa dobije odgovarajuće dozvole? Koje, inače, nikada nije ni imao.

A, gospodina Milana Dacića, Direktora RHMZ, bez obzira kako je došao na tu funkciju, sada niko ne može da natera na potpisivanje Ugovora koji su štetni po RHMZ.

A, produžetak postojećeg bi opet bio na štetu RHMZ.

Ja sam se na ovaj tekst-čestitku jubileja, odlučio opreza radi, da poštenim  ljudima, a zaposlenim u RHMZ, skrenem pažnju na opreznost, jer je sada "VERAT" u stranom vlasništvu, dakle RHMZ ili Republika Srbija mogu da prihoduju značajnim sredstvima, samo uz pošteno i pametno vodjenje poslovne politike.

Da ne bude ni najmanjeg prostora za manipulacije da li posedujem ili ne ovaj Ugovor i da li isti uopšte postoji, stavljam vam na uvid Ugovor od 30.05. 2003.g, broj 345-23.

A život svima nama brzo teče, osim možda onima u Bačvanskoj,na adresi za koju niko nikada ne zna kada i da li će mu pripasti, kao celodnevni boravavci, tako da će i jubilej doći veoma brzo.

Ako se možda nešto ne iskomplikuje u vezi aneksa ovom Ugovoru, koje je potpisao gospodine Dacić  Milan, što mu nije trebalo, da je mene pitao?!

Prilog:
-Ugovor broj 345-23 od 30.05.2003.g;

-Prvi aneks od 28.04.2004.g, broj 578;

-Drugi aneks od 24.juna 2009.g;

-Obaveštenje Vladi o raskidu Ugovora od -nema datuma;

-Obaveštenje "VERAT"-u o raskidu Ugovora od 19.10.2004.g;

-Upozorenje Andjelović Julijane.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži