Ko Predsednika sluša, a ko ga prisluškuje!

Sa  željom da doprinesem velikim naporima državnih organa da reše dilemu, da li je, ko, po čijem zahtevu, kada, koliko dugo i kojim sredstvima  prisluškivao i koga iz vrha Države, stavljam na uvid njima i široj javnosti, kompletne materijale (uglavnom) kojima raspolažem, a koji su dobijeni na zakonom predviđeni način, baš zahvaljujući ljubaznosti sadašanjeg direktora RHMZ, gospodina Dacić Milana i njegove saradnice za sve i svašta, pravnice Julijane Anđelović, koja, sa aspekta pravne države, ne bi smela ni zasnovati radni odnos u ovoj, po državu Srbiju, tako važnoj ustanovi.

Kada sam još 2004. godine pokušao da razgovaram na ovu temu, sa ranijim direktorom istog RHMZ, sada visokim funkcionerom MUP-a Srbije, gospodinom Đorđem Kardumom, on me je u restoranu "Smederevo", u Beogradu, kod Železničke stanice, gde mi je u 17.30 časova (neutvrđenog datuma) zakazao razgovor, pitao koliko košta da o svemu ćutim?

Nakon mog odgovora da o tome nema pogađanja, sledila je od njega, Društva za telekomunikacije "VERAT" i drugih, krivična prijava protiv mene, za iznudu, ucenu, otmicu, neovlašćeno prikupljanje podataka, rušenje ugleda, a uglednih privrednih subjekata, nekrofiliju, seksualno zlostavljanje mačaka i miševa... i druge gluposti.

Onda me pozvao njihov ondašnji advokat Gradimir Nalić, kulturno čovek sa mnom porazgovarao, a posle postupanja MUP-a i nadležnog Tužilaštva, ista je protiv mene odbačena.

Ali je tadašnje Ministarstvo veza i informatičku delatnost, na čijem se čelu nalazila Jasna Matić, a pre nje Velimir Velja Ilić, kao Ministar za kapitalne investicije, u to vreme zvan od saradnika KAPITALAC, propustilo da preduzme sve ono što mu je nadležno Tužilaštvo odbacivanjem krivične prijave protiv mene, dalo kao mogućnost, s obzirom  da je u pitanju državna imovina.

Ćutao je i Branko Radujku, donedavni generalni direktor "Telekoma Srbije", operativno veoma interesantan čovek, mada  je "Telekomu Srbije" ovim sistemom antena, a sve sa znanjem Države, samo od strane Društva za telekomunikacije "VERAT" godišnje nanošena šteta, prema podacima samog "Telekom Srbija", od 42 miliona evra!

Naravno, kako i dolikuje,"RATEL" je ćutao i ćuti o svemu. Priložio sam i materijalne dokaze, ali ni to nije bilo od značaja i agonija se nastavila.

Dok balon nije pukao!

Napominjem, jer sam od čitalaca i o tome pitan, da ovaj antenski sistem nema nikakve veze sa nekim HAARP sistemom kod Barajeva, o čemu mediji pišu sve "stručnije i stučnije" iz dana u dan, već mesecima. Time ne negiram postojanje istraživačkog projekta HAARP, ali daleko od Srbije, a snimci antena, koji se prikazuju svakodnevno kao "dokaz" za obrazlagane gluposti, jesu deo ovog sistema o kojem posetiocima sajta dajem lokaciju, namenu, vreme snimanja, kome pripadaju, dakle-sve!

Pa da završim, vraćajući se na kraju na početak teksta, sa napomenom da ću o OLIVERU DULIĆU i poslovima sa RHMZ u nekom od kasnijih pisanja.

Prema mojim saznanjima, u celoj ovoj senzaciji je tačno da je bilo nespretnosti u svakodnevnom postupanju visokih funkcionera MUP-a, koju je neko spretno iskoristio, da se stvori afera.

Prisluškivanja niti je bilo, niti je postojala namera - za sada!

Naravno, sve drugo što ustanove nadležni državni organi i o tome pruže materijalne dokaze, biće konačno i ja to uvažavam.

Ali mislim da su u pitanju, opasne političke igre i ja ću u narednom pisanju, sa materijalima pokušati da  taj stav obrazložim. Ako bi neko od mene tražio rezime ovog što je ovde napisano, on bi u najkraćem bio da Predsednika niko ne prisluškuje (od strane oficijelnih organa  Srbije), ali da ga malo ko od bliskih saradnika i sluša!

Nedopustivo je, a to je dozvolio sam Predsednik Tomislav Nikolić, da se pre sprovođenja istrage, o svemu, o celoj "aferi", obaveste mediji!

To izvrgava ruglu i Predsednika i Državu, a to nema pravo niko da čini! Ni sa Državom ni sa Predsednikom!

Njega su ipak, ma šta ko o njemu mislio, izabrali građani i to se mora poštovati!

 

Prilozi:

Dokumentacija po objektima:

Valjevo:

Niš:

Kruševac:

Fruška Gora:

Bajša:

Samoš:

Bukulja:

Petrovac:

Užice:

Sjenica:

Kopaonik:

Crni Vrh:

Bešnjaja:

Kukavica:

Košutnjak:

Zeleno Brdo:

 

Ristić Ljubodrag 03.11.2012.g.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži