Da ste me slušali, ne bi bilo (eventualnog) prisluškivanja!

Od 2004. godine pokušavao sam svim relevantnim faktorima u zemlji da skrenem pažnju, da ovo što se radi u oblasti telekomunikacija, nije dobro i da će imati neslavan kraj.

Kako sve dobija obeležja nacionalne bruke, iz sata u sat, prezentiram javnosti, bez ijednog komentara, do sledećeg pisanja, deo antenskog  sistema na objektima RHMZ, na kojem je neko (imena i bliži podaci poznati) zaradio bogatstvo, a državni vrh  mogao biti ili  je bio izložen poruzi, a sa njim i Država Srbija. U nastanku ovog sistema, svoju sramotnu ulogu su imali državni vrh, Ministarstvo unutrašnjih poslova, BIA, RATEL, Ministarstvo za kapitalne investicije, RHMZ; "Telekom Srbija", JP PTT saobraćaja "Srbija", Vojska Srbije, srpsko pravosuđe... Ali i neke istaknute članice Evropske unije!

Ko je bio nosilac ovog kriminala, iz vrha države, u sledećem nastavku, po imenu i prezimenu, po funkciji, po stranačkoj pripadnosti!

Do tada, radi operativnosti u radu, mogu nadležni da pozovu na informativne razgovore Branka Radujka, Velimira Velju Ilića, Jasnu Matić, Željka Ivanjija; Bogoljuba Karića, nadležne iz MUP-a, BIA i VBA, nadležne iz  Društva za telekomunikacije "Verat"d.o.o. iz Beograda, Milana Dacića, Đorđa Karduma, postupajuće sudije iz Privrednog suda u Beogradu, rukovodeće ljude iz RATEL-a, Dragana Đ. Kovačevića, Dragana Šutanovca...

Ristić Ljubodrag, 02.10.2012.g.

Komentari   

0 # Rocky 23-05-2017 01:10
I am so happy to read this. This is the kind of manual that needs to
be given and not the random misinformation that is at the other blogs.
Appreciate your sharing this best doc.

My webpage - pizza kids love - excitedfascist8 59.Exteen.com: http://excitedfascist859.Exteen.com/20150820/hammer-toe-surgical-treatment,
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat