Telekomunikacije

Dinkić nije oprao milijardu dolara prodajom "Mobtela" i neće biti procesuiran! Mada je veliki kriminalac

Prethodi:

Kiparske pare - rešiva enigma!
Kriptografija!
Tomislav Kilibarda-javni tužilac VJT u Beogradu
Tako to rade Slovenci i Mlađan Dinkić

Nedavno su  dnevne novine objavile "senzacionalnu informaciju", dobijenu od izvesnog Domagoja Margetića, bez ijednog materijalnog dokaza, da je Mladjan Dinkić oprao milijardu evra preko "Mobtela".

Opširnije: Dinkić nije oprao milijardu dolara prodajom "Mobtela" i neće biti procesuiran! Mada je veliki...

Kriptografija!

Prethodi:

Antene
Mlađan Dinkić nije pod istragom i neće ići u zatvor

Nedavno je u Narodnoj skupštini vodjena žestoka debata o Predlogu zakona o privatnom obezbeđenju, sve sam to pomno pratio, nešto o tome i sam znam, ali nisam verovao da su (uz časne izuzetke), naši, narodni poslanici tolike neznalice, ili odlično glumci (ja lično verujem i jedno i drugo), pričajući svašta u svojim veoma "konstruktivnim" diskusijama. Kako bi Zakon bio usvojen, sve  kao revolucionaran.

Opširnije: Kriptografija!

Natalija i mr Rada, a iz "TELEKOM SRBIJA"a.d.

Prethodi:

"TELEKOM SRBIJA" - konačno i zasluženo na prvom mestu!
"Black" (crne) liste "Telekom Srbija a.d.
Saga o ”telekom srbija”a.d. - prvi deo

Natalija Jegdić je diplomirani pravnik, radi u "Telekom Srbija"a.d. na mestu Izvršnog direktora  Direkcije za privatne korisnike.
Nije mi poznato da li je završila državni  fakultet ili neki od "onih" koji" završavaju ovi "naši", a nemam pojma čiji su, jer kako vode brigu o gradjanima, deluju mi kao da su "njihovi".
Na moj zahtev da se izvrši seoba telefona iz Beograda u Baćevac, podnet u skladu sa propisima, odgovara u ime "Telekom Srbija", onako kako sledi u ekspresnom odgovoru za pojmove korespodencije za  ovim operatorom, a sadržajem čije je značenje verovatno samo njoj jasno. Diplomiranom pravniku i još direktoru Direkcije!

Opširnije: Natalija i  mr Rada, a iz  "TELEKOM SRBIJA"a.d.

Istine i zablude o HAARP sistemima

Sredinom prošle godine, HAARP sistemi su preokupirali pažnju gradjana, posebno onaj, koji navodno postoji kod Barajeva.Ja sam u nekoliko članaka izneo svoj stav o svemu.

Po televizijama su počeli da daju objašnjenje o svemu, samozvani svetski eksperti, sve stručniji od stručnijeg.Televizije išle da snimaju delove, meštani se raspričali!Sve dokazano!

Da bi se danas na Forumu "U ime naroda" pojavio izuzetno napisan tekst, člana Foruma koji u celini možete pročitati na adresi "HAARP PROGRAM".

Autor je i sam profesionalno radio na sličnim sistemima, što napisanom članku daje posebnu stručnu težinu.

Mislim da članak zaslužuje pažnju i ja se ovom prilikom i na ovaj način zahvaljujem njegovom autoru.

Pozivam i sve one posetioce, koji na ovaj način i na ovom mestu mogu objašnjavati teme, koje su kompatibilne sa strukturom i namenom ovog sajta, a od opšteg su značaja, da to i učine.

Čestitka jubileja RHMZ-u!

Prethodi: RHMZ-VAŠIH RUKU DELO!

Da se ne zaboravi, da se ne preskoči eventualno jubilarno slavlje, u nekoj svečanoj sali, podsećam zaposlene u RHMZ, da se dana  30.05.2013.g navršava jubilarnih deset godina od potpisivanja Ugovora o poslovno-tehničkoj saradnji, izmedju RHMZ sa jedne strane i Preduzeća "VERAT"d.o.o. Beograd, Gavrila Principa 58, sa druge strane.

Kojim je sve počelo!

Opširnije: Čestitka jubileja RHMZ-u!

RHMZ-VAŠIH RUKU DELO!

Prethodi: "Na put se spremam, put mi je dalek" - svečarska pesma RHMZ i Milana Dacića!

Poštovani, tražili ste u više navrata da vam se stavi na uvid Izveštaj sa prilozima, koji je uradila ekipa RHMZ, po mojoj oceni više nego profesionalno.

Zbog čega Država ne postupa, nije mi poznato, zbog čega ne postupa rukovodstvo Zavoda, nije mi jasno.

Pogledajte sve sa uživanjem i vidite kako se uništava sitematski jedan prelepa Država i njena imovina.

Opširnije: RHMZ-VAŠIH RUKU DELO!

"TELEKOM SRBIJA" - konačno i zasluženo na prvom mestu!

Prema evidenciji poseta na sajtu, za period od oko 40 dana, tekst o "Telekom Srbija" je čitalo preko 4100 građana. Za godinu dana postojanja ovog sajta, nijedna tema nije privukla toliku pažnju.

To je stvar koja raduje, ali samo na prvi pogled.

Jer to nije posledica korektnog postupanja ovog operatora prema građanima, već verovatno njihova želja  da se o njegovoj samovolji, o kojoj za sada niko neće ili ne sme da stane na put, sazna što više, a na osnovu priložene dokumentacije.

Uz časne izuzetke, više je nego jasno da u "Telekom Srbija", vlada kriminal, neznanje, nehtenje, nepoznavanje materije i zakonska regulativa iz oblasti telekomunikacija. Do sada, od pisanja one teme, nijedno telo zaduženo i dobro plaćeno da sačuva dostojanstvo građana i zaštititi njihova prava, nije se oglasilo, na sva moja pisanja.

I drugih građana!

Ovaj sajt jeste mali, nema medijsku pažnju, nema mogućnosti oglašavanja, ali je  ipak sramota da se ovo što sledi, čita i van granica Srbije. A, nije izmišljeno, sve je istinito.

Opširnije: "TELEKOM SRBIJA" - konačno i zasluženo na prvom mestu!

"Na put se spremam, put mi je dalek" - svečarska pesma RHMZ i Milana Dacića!

Prethodi: Samopostavljenje direktora RHMZ Milana Dacića

Pišući prethodni tekst o ovoj  veoma važnoj državnoj ustanovi, desilo se nešto na šta nisam mogao da utičem, a što je neke navode iz napisanog teksta moglo da dovede u sumnju.

Naime, zbog prekida internet veza prema serveru, nisam bio u mogućnosti da za izneto priložim i dokaze, pa to činim ovom prilikom, sa željom da prihvatite moje izvinjenje..

Opširnije: "Na put se spremam, put mi je dalek" - svečarska pesma RHMZ i Milana Dacića!

Samopostavljenje direktora RHMZ Milana Dacića

 Vlada Srbije je 21.decembra 2006. godine, objavila oglas u listu "Politika", tražeći kandidate za novog direktora RHMZ Srbije, jer je prethodni, Đorđe Kardum, doveo isti na ivicu ambisa. Na prvom mestu legalizacijom kriminala u neslućenim razmerama. u lancu u kojem je imao jedno od vodećih mesta, zatim kadrovskim rešenjima, nakaradnom unutrašnjom organizacijom, potpisivanjem Ugovora a na štetu Republike Srbije i namernim gubljenjem istih u prvostepenom postupku...

Opširnije: Samopostavljenje direktora RHMZ Milana Dacića