U S K O R O!

Pitanja koja će biti obrađena u skorijoj budućnosti

- ZAŠTO SRBIJA DO SADA NIJE I NEĆE NI DALJE, DA RAZJASNI UBISTVO KOŠARKAŠA IZ REPUBLIKE HRVATSKE JOVANA MANOVIĆA, UBIJENOG U BEOGRADU I DA LI U TOME, U TOJ PASIVNOSTI, UČESTVUJU I DRŽAVNI ORGANI REPUBLIKE  HRVATSKE, ZAJEDNO SA KOLEGAMA IZ SRBIJE? ZBOG ČEGA ME JE IZ SVOJE KANCELARIJE IZBACIO, (PRETEĆI SUDSKOM STRAŽOM), POSTUPAJUĆI TUŽILAC U OVOM PREDMETU, ONDAŠNJEG OKRUŽNOG TUŽILAŠTVA U BEOGRADU, GOSPODIN GORAN RAŠIĆ, (011/36-01-277 i 011/36-01-289)... KOJI JE I DALJE TUŽILAC (!), A PRETHODNO ME POZVAO PREKO OCA UBIJENOG MANOVIĆA, DA ISPRIČAM ŠTO ZNAM I POKAŽEM ŠTO IMAM!? ZAŠTO OKRUŽNI TUŽILAC U ŠAPCU I PORED PREDOČENIH SPOZNAJA I IZNOŠENJA  DOKAZA, NE PREDUZIMA NIŠTA DA SE OVO UBISTVO RASVETLI DO KRAJA, ONAKO KAKO NALAŽU ZAKON, POŠTENJE, MORAL? ZAŠTO JE “HYPO BANKA” NEIZBEŽNA I U OVOM PREDMETU? HOĆE LI NEKO, (A MOŽE SE!), STATI NA PUT VLASNIKU SRBIJE MIROSLAVU MIŠKOVIĆU? DA LI SU BILO GDE U SVETU TUŽIOCI U TOLIKOJ MERI PRETVORENI U IKEBANE KAO ŠTO JE SLUČAJ SA SRBIJOM? A SVE SAM IM DAO - KO, ŠTA, KADA, KAKO, PREKO KOGA, U KOM IZNOSU, UZ ČIJU POMOĆ, SA ČIJIM ZNANJEM, UZ ČIJE ODOBRAVANJE, PO KOJOJ CENI - SVE!!!

-DA LI PREKO DRŽAVE SRBIJE, REPUBLIKA SLOVENIJA PERE OGROMAN NOVAC, NAVODNIM INVESTICIJAMA, ČIJE SE POREKLO NE ZNA I DA LI U TOME UČESTVUJU I ZVANIČNICI OBE DRŽAVE? ZAŠTO EVROPA O TOME ĆUTI, A SVE ZNA? ZAŠTO REPUBLIKA SLOVENIJA NE SME DA TRAŽI POVRAĆAJ DELA SVOJE IMOVINE, NA OSNOVU SUKCESIJE, KOJA JE POSLE RASPADA OSTALA NA PROSTORIMA BIVŠE SFRJ? ZAŠTO U OVIM PREDMETIMA ODLUKE ONDAŠNJEG  VRHOVNOG SUDA SRBIJE, IMAJU MANJI ZNAČAJ, MANJU SNAGU, OD SAMOVOLJE SRPSKIH TAJKUNA I POLITIČARA! ZAŠTO DRŽAVA SLOVENIJA ĆUTI, A DOBRO ZNA KAKO JOJ SE SUDI U PRIVREDNIM SPOROVIMA, U SUDOVIMA SRBIJE? ZAŠTO JE OD SVIH SUBJEKATA U EVROPI ZAŠTIĆEN OD PROGONA NADLEŽNIH ORGANA MIRKO TUŠ, MATIĆ Petera PETAR (RANIJE SE ZVAO PETER, ALI JE U SRBIJI PROMENIO IME U PETAR) I MNOGI DRUGI, A VISOKOG RANGA IZ EVROPE I REPUBLIKE SLOVENIJE? NARAVNO, SA PLEJADOM ISTIH IZ SRBIJE!?

-ZAŠTO SRBIJA PRIKRIVA DA SE IZA VELIKIH I BROJNIH POŽARA NA NJENOJ TERITORIJI, SA VELIKIM BROJEM IZGUBLJENIH MLADIH ŽIVOTA, SA OGROMNOM MATERIJALNOM ŠTETOM, KRIJE NEZNANJE, NERAD, ANARHIJA, ALI I KRIMINAL KOJI JE ZAHVATIO NEKE PRIPADNIKA UPRAVE ZA VANREDNE SITUACIJE - I ŠIRE? KAKO JE MOGUĆE DA SE NA ČELU ODREĐENIH ORGANA U MUP-u REPUBLIKE SRBIJE, NALAZE LJUDI KOJI SU DO PRE IZVESNOG VREMENA, U VOJSCI SRBIJE PROCESUIRANI ZBOG ORGANIZOVANOG KRIMINALA, A PROTIV NJIH SE I DALJE VODE SUDSKI POSTUPCI? DA LI SU VELIKI I BROJNI POŽARI U SRBIJI, NAČIN DA SE STEKNU OGROMNA NOVČANA SREDSTVA? DA LI PRIPADNICI PP POLICIJE ČINE VELIKI BIZNIS, U LIČNU KORIST, RADEĆI SVOJ POSAO, KAKO RADE I ZA KOJI SU VEĆ PLAĆENI OD DRŽAVE SRBIJE? DA LI ORGANI MUP-a SRBIJE SMEJU U JAVNOST DA IZNESU REZULTATE SVOGA RADA NA SLUČAJNO IZABRANIM, A STVARNIM DOGAĐAJIMA U SMISLU OTKRIVANJA UZROKA POŽARA I TO: KBC “DRAGIŠA MIŠOVIĆ - DEDINJE” u Beogradu; SPECIJALNOJ BOLNICI u Nišu; RTV “PINK”u Beogradu; FABRICI “KOLZECO” u Beogradu – Zemun polje; FABRICI KONFEKCIJE “UNO MARTIN” u Šapcu”; FABRICI “MELAMIN” u Šapcu”; PRIVATNOM PREDUZEĆU “RIS” iz Prokuplja; HOTELU “PUTNIK” u Novom Sadu, FABRICI NAMEŠTAJA “JASEN” u Kraljevu, STAMBENOJ ZGRADI U Pančevu; MOTELU“IDILA“u Badovincima; KAFIĆI u...! U KOLIKO JE PREDMETA I KOJIM, KRIMINALISTIČKO - TEHNIČKI CENTAR MUP-a SRBIJE (KTC) DOKUMENTOVAO PODMETNUTE POŽARE, DAKLE PALJEVINE? DA LI JE TAČNO DA JE OVO TELO (KTC) LEGLO ORGANIZOVANOG KRIMINALA U POLICIJI - UZ ČASNE IZUZETKE? DA LI MUP SRBIJE SME, HOĆE I MOŽE DA IZNESE U JAVNOST JEDAN PREDMET, OD SVOG POSTOJANJA, IZ KOJEG SE VIDI KAKO SU PRIPADNICI ODREĐENIH SLUŽBI, AKO JESU, DOKUMENTOVALI PODMETANJE POŽARA, NA OSNOVU KOJEG JE NAPLAĆENA ŠTETA OD BILO KOJEG OSIGURAVAJUĆEG DRUŠTVA - A AKTERI ZAVRŠILI NA ROBIJI!? JEDAN PRIMER!!!
A VATROGASCIMA, SVAKA ČAST, SVE POHVALE I – SAMO NJIMA!

-ZAŠTO I KAKO SAM UČINIO ŽIVOTNU GREŠKU, UČESTVUJUĆI, SA NAJBOLJIM NAMERAMA, U DOVOĐENJU, UVOĐENJU U POLITIKU MLAĐANA DINKIĆA 2003/2004.g A RADEĆI NA NJEGOV POZIV, U ANTIKORUPCIJSKOM TIMU G-17 PLUS KOJI - NIKADA NIJE NI POSTOJAO I ZBOG ČEGA NIKADA VIŠE, ZA BILO ŠTA, BEZ OBZIRA NA NJEGOVA ZAKLINJANJA U POŠTENJE, NJEMU NE BIH VEROVAO?! NI NJEGOVIM NAJBLIŽIM SARADNICIMA!!!
PITANJA “ZAŠTO” i “DA LI” U SRBIJI JE JAKO MNOGO I VIŠE NEGO OPRAVDANO, ALI ODGOVORA NEMA NI NA POMOLU! POŠTOVANI GRAĐANI SRBIJE, SREĆNI NAM PREDSTOJEĆI IZBORI, KOD OVAKVE PONUDE KANDIDATA, SREĆA NAM JE VIŠE NEGO POTREBNA, ZA ŠTA SMO IPAK SAMO MI KRIVI! MI, MAZOHISTI, UŽIVAJUĆI U TRPLJENJU I NESREĆI NAŠE DECE! KOJA JE VIŠE NEGO OČIGLEDNA!

Ristić Ljubodrag, 15.04.2012.g

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži