Slučajevi

Aleksandre Vučiću, vreme je !

Povezano saIstina o fondu b92 - Veran Matić misteriozni osnivač
                     Derogacija države - Veranom, Komisijom i Vučićem!
                     Aleksandar Vučić i Anketni odbor - dokumenta
                     Povratak u budućnost
                     Poreska uprava - bez komentara
                     Vučićev slobodan pad (Izvor: Vaseljenska TV)

U subotu je Aleksandar Vučić držao jednu u nizu, po državu značajanih konferencija za novinare, od životne važnosti za njene gradjane, govorio neuobičajeno dugo, "odgovarao" na pitanja novinara i, prema mom doživljaju, nije rekao ništa.

Najavio je kataklizmu ako...da će on nastaviti i posle toga da radi u interesu naroda, istakao sa posebnim zadovljstvom da mora da pohvali gospodina Verana Matića, koji je formirao Komisiju koja će utvrditi ko je ubio novinare, Dadu, Milana, Slavka...

Opširnije: Aleksandre Vučiću, vreme je !

Mleko, zeolit, pljačka

Prethodi: Deo istine o "Mlečnom putu" Srbije!

U periodu svih onih dešavanja oko otrova u mleku- pa ima ga- pa nema, pa -ovaj procenat pa- onaj procenat, upozorio me jedan pametan, pronicljiv i veoma obrazovan čovek, a posetilac sajta, da je primetio kako  se povećao broj reklama dijetetskih suplemenata, navodno zeolita, koji su, piše u reklamama,  idealni za čišćenje organizma od raznih toksina.Posebno u dečijoj ishrani.

Kada je završeno i skupštinsko zasedanje na istu temu, posle kojeg mi tek ništa nije bilo jasno,   pokušao sam da utvrdim da li je upozorenje bilo opravdano!

Naručio sam od firme iz Pančeva, nadjene preko interneta, preparat HOMOZEL i dobio ga naredni dan.

Opširnije: Mleko, zeolit, pljačka

Ministarstvu energetike, razvoja i životne sredine

Republika Srbija

MINISTARSTVO ENERGETIKE RAZVOJA I ZAŠTITE ŽIVOTNE SREDINE

Nemanjina 22-26

Beograd

 

Kabinetu .-

Obaveštavam vas da sam se ovom Kabinetu obraćao elektronskom poštom, informacijom u vezi koje nisam dobio nikakav povratni stav, pa sam slobodan da vas obavestim o svemu još jednom:

Povodom vaših najava u sredstvima javnog informisanja, da će se ovo Ministarstvo obratiti javnosti informacijama koje se odnose na organizovani kriminal u RHMZ, slobodan sam da vas ponovo obavestim da raspolažem čitavom arhivom  koja dokumentuje moje višegodišnje tvrdnje, zasnovane na materijalnim dokazima, da je ovo jedna od republičkih institucija, u kojoj se godinama pljačka ova Država, u godišnjem novčanom iznosu od 42 miliona evra!

Opširnije: Ministarstvu energetike, razvoja i životne sredine

Deo istine o "Mlečnom putu" Srbije!

Već duže vreme , pokušavam na stranicama ovog sajta, da skrenem pažnju čitaocima, zbog čega pripadnicima  svih nivoa vlasti, bez obzira na političko-stranačku pripadnost, ne sme da se veruje.

Sve dok ne pokažu materijalne dokaze.

Jer, (to je moj stav, moje iskustvo), sve što kažu je prevara, neistina, bezobrazluk, radi ličnih interesa, radi ličnog bogaćenja, sticanja enormnog bogatstva, a sve na račun gradjana Srbije.

Opširnije: Deo istine o "Mlečnom putu" Srbije!

Legendiranje Aleksandra Vučića?

Dana 28.januara 2010.godine, jedne dnevne novine su citirale Aleksandra Vučića i napisale:

Imam dokaz  da nisam špijun!

Jedini sam političar koji ima pisani dokaz da nije špijun, rekao je zamenik predsednika Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić.Papir mi je izdala BIA na moj zahtev, navodi Vučić".

Opširnije: Legendiranje Aleksandra Vučića?

Svi naši privrednici i naš premijer

Ovih dana, Premijer Ivica Dačić, Ministar policije i Predsednik Socijalističke partije Srbije, radi rešavanja egzistencijalnih problema građana Srbije, radi dobijanja spasonosnih predloga od vodećih srpskih privrednika, okupio je iste, nešto su pričali, slikali se i skup je završen.

Koja je poruka sa skupa nije poznato, ali je posle nekoliko dana ista neformalna grupa, sa istim glavnim akterom, Ivicom Dačićem, pozvala nekog stranca, dobitnika Nobelove nagrade za neka ekonomska pitanja, i opet se isti uspešni privrednici Srbije slikaju sa njim, a Ivica Dačić najviše.

I opet ništa posebno a toliko očekivano, nismo čuli.

A, samo prema dokumentaciji kojom ja raspolažem, a koliko ih tek imaju drugi sajtovi, drugi državni nadležni organi, većina "uspešnih" bi morala već biti na višegodišnjim robijama.

A što nisu, to moraju da odgovore drugi.

Ja ću izneti svoj stav posle prikazivanja kraćih biografija "spasitelja" srpske Države i Ivice Dačića.

Koji večeras ide u ispovedaonicu koja se zove TV B92, u emisiju koja se zove "INSAJDER"! Pa da počnemo!

Opširnije: Svi naši privrednici i naš premijer

Naš dosije"Večernje novosti"(5), Tajkuni najurili državu

U vreme Koštuničine vlade, državu su u Upravnom odboru Novosti predstavljali Dejan Gajić, kao predsednik i Miladin Popović, ali je promenom statuta ukinuto ravo zaposlenih da imaju svog člana dok je tri člana UO dobio Milan Beko. Od dolaska nove Vlade, država nema svog predstavnika u UO Novosti, a samo jednom se u ime Vlade na sednici pojavio Nebojša Krstić. Vršilac dužnosti predsednika UO "Novosti" trenutno je Goran Mrđa, tako da izgleda da već mesecima "Novostima" preko UO upravljaju Beko i Mišković

Opširnije: Naš dosije"Večernje novosti"(5), Tajkuni najurili državu

Naš dosije"Večernje novosti"(4), Sukob Beka sa VAC-om

Večernje novosti su u 2008. i 2009. zabeležile gubitak od 6,8 miliona evra, što Stanko Subotić Cane pripisuje lopovluku Manje Vukotića, Milana Beka i Milorada Miškovića. Bodo Hombah tvrdi da će VAC napustiti Srbiju kada mu vrati pare sprski tajkun "čije ime u skladu sa ugovorom ne smemo da navedemo" (što dokazuje da VAC ima s Bekom ugovor u kome se to zabranjuje)

Opširnije: Naš dosije"Večernje novosti"(4), Sukob Beka sa VAC-om

Naš dosije"Večernje novosti"(3), Poternica umesto akcija

Stanko Subotić Cane tvrdi da je ona nevidljiva ruka iza interpolove poternice protiv njega u stvari Miškovićeva i Bekova, jer jedino oni imaju uticaja na Jočića, Mihajlova i Nikitovića; oni su čak uhapsili Gorana Kljajevića predsednika Trgovinskog suda jer nije hteo da upiše akcije C-marketa i tri godine ga držali u zatvoru bez optužnice. Kada je Divac pokušao da kupi "Novosti" Mišković i Beko su smirivali Caneta rečima da od toga neće biti ništa, što govori da je sve od njih zavisilo

Opširnije: Naš dosije"Večernje novosti"(3), Poternica umesto akcija