Darka Šarića pustite na slobodu, hapsite njegove fanove!

Ja lično mislim da je Darko Šarić dežurna tema, za kriminalizovani i nesposobni politički vrh (objasniću u narednom tekstu o Veranu i Jasni Matić, ne mogu ni ja sve da stignem) Srbije i Crne Gore za dodvoravanje Evropskoj uniji. I neophodnosti donošenja nove skupštinske rezolucije Srbije, o Kosovu-čitaj priznavanje kapitulacije, odnosno ,odcepljenja Kosova i formalno-jer "su nastupile neke nove okolnosti"?!

Za ono što mu se pripisuje, nije predočen nijedan dokaz a one kese možete naći i svaki dan kod mene u Baćevcu, obzirom kako se uredno iznosi smeće.Kada se i ako se  iznese!

Time uopšte ne mislim da je nevin, da nije dokazano da je narko-bos, ali na osnovu dosadašnjag toka postupka, nisam video dokaze.A jedino njima verujem i mislim da je Šarić Darko u pravu kada optužuje bivi vrh Srbije da mu je sve ovo smestio kako bi prikrio sopstvenu umešanost u velike kriminale.

Ona lupetanja o spektakularnim akcijama po inostranstvu naših agenata BIA-e, neću da komentarišem, znam šta o tome misle i znaju, moji prijatelji, koji nisu baš tako naivni.

Isti oni koji su upozoravali, da aktuelni MARKONI nije za posao u BIA-jer je zaglibio u kriminal.

Želeo bih da ovo što pišem, a što nije od uticaja, pročita i specijalni tužilac Miljko Radisavljević, onaj što se sa Selakovićem ispovedao na njihovoj omiljenoj televiziji B92, medjunarodnog kriminalca Verana Matića i Evropske unije.

Miljko, kada ste postavljeni na to mesto, pitao sam Vaše i moje poznanike šta misle o Vama, kao tužiocu i čoveku.

Rekli su da ste veoma inteligentni, da ste jako snalažljivi, ali da na prvo mesto stavljate sebe i svoje interese.

I sve je ispalo tačno!

Vi znate da se ja godinama obraćam ovom Tužilaštvu sa obiljem materijala o organizovanom kriminalu(ne korupcioji na koju se poziva Vučić, to je nešto mnogo uže u značenju pojma), a da mi Vaši zamenici odgovaraju, kada odgovore, posebno Vaš pulen Velimir Golubović, da "nema elemenata za postupanje" i druge gluposti kojih se sete.

Verovatno ste i pročitali u nekom od mojih obraćanja da su Tužilaštva u ovakvoj pravnoj državi postali otudjeni centri moći, da čine opasan začarani krug sa korumpiranim sudijama i policajcima.

Ne samo Tužilac Tomislav Kilibarda, kojeg uskoro, ako su moje informacije tačne, čeka razrešenje.

U jednom od razgovora sa Vašim zamenicima, rekao sam da sam upoznao, a sve radeći ovo što pišem na sajtu, na kojem se oglašava delatnost, već u APRu registrovanog Udruženja gradjana "U ime naroda", dakle da sam upoznao dve dame, za koje me čudi da nisu avanzovale u reformi pravosudja-Evicu Mijatović i Dr Jasminu Kijurski, obe bile zamenice RJT, koje su jedine samnom razgovarale na profesionalnom nivou jedne države i njihovih funkcija na kojima su se tada nalazile.

Pametne, pošteno deluju, stručno pričaju, ne zaklanjaju se iza političara, ne stavljaju sebe iznad zakona!

Ja bio oduševljen razgovorima sa njima.Prva je čujem u penziji, a druga je sada na nižem nivou u hijerarhiji tužilaca.Šteta, moje je mišljenje, koje nikoga ne obavezuje.

Sve ovo drugo što sam upoznao,uključujući i prvog čoveka BIA-e, nema časnih izuetaka, tako je sistem ustrojen, ukazuje da imate krizu tužilačkih kadrova.krizu kadrova u službama čiji je rad koordinirao Vučić Aleksandar,kome je pomagao i pomenuti Markoni.

Svima,njima, po mom mišljenju, koje uopšte nije relevantno za ovako ustrojenu državu,bilo bi prikladnije da se daju na izradu Vilerovih goblena, ("Tajna večera","Dete na majčinom grobu" i drugih)nego što rade ovaj posao koji je za pametne, hrabre, snalažljive, poštene, obučene!

Koji nisu "ni prineti" direktoru BIA-e, onom Djordjeviću koji je još neotesaniji od onog nesretnog prethodnika.A Vučić kaže da je čovek s iskustvom, koji je ušao u prostorije policije onoliko puta koliko je bilo potrebno za vadjenje lične karte ili u vezi pasoša i vozačke dozvole.

Vi ste se tužioče, u ispovedanju na B92, malo bili i preznojili, ostavili ste utisak većeg ličnog poštenja od onog Selakovića, koji slaže,a ne trepne i sve lupajući, veće od većih gluposti.

Voditeljka, radeći svoj posao, kako joj je naredio Veran Matić(nije rod sa Jasnom Matić, ali bi trebalo uskoro da se sa njom nadje, na istoj adresi boravišta, a za mnogo veće maznute pare), nikako da se usudi pa da vas pita, po kom su osnovu "naši agenti BIA-e" postupali u statusu eksteritorijalnosti-na teritoriji druge države?

Iz mnogo razloga, koje nemam vremena da obrazlažem, Darko Šariuć počinje u odnosu na vas da deluje kao dominirajuća ličnost.

Oni što ste im zaklonili lica, radi bezbednosti koja je navodno ugrožena,a nije, već kontinuirano izmišljate neke opasnosti kako bi opravdali vaš nerad, neznanje i nehtenje i ogromne plate, bili su u funkciji stjuardesa-ništa više. Onda pribegavate već provaljenom metodu obmane naroda, pa pišete o Šariću svašta a ja cenim da će istina o njemu, dakle bruka, pući veoma brzo i daleko se čuti.

Poslušajte Vi jednom mene ja Vam nisam nikakva konkurencija ja sam svoj radni vek završio, životi skoro,a Vi ne delujete sujetno, pa  postupite po sledećiim informacijama:

Na teritoriji Kosova se trenutno nalazi lice po imenu Miroslav Savić, zvani "Debeli", ime oca Djuro,izbeglica iz Hrvatske, ima dvojno državljanstvo i pasoše i Srbije i Hrvatske.Boravište mu je prijavljeno na adresi Radnička 8 u Sremskoj Kamenici, ima kuću i u Vreocima,a verovatno i u Madjarskoj,Supruga mu je ukrajinska državljanka,na Kosovo je pobegao jer su organi Srbije za njim raspisali poternicu zbog kriminala u koji je uključen zajedno sa nekim Savićem, sudijom, verovatno Vrhovnog kasacionog suda,zatim s izvesnim Duškom Gunjićem iz Sremske Kamenice, Slavka Rodića 54, gde je prijavu boravka (Ivana Franka broj 10,11 i 15) imao i Darko Šarić, trenutno u zatvoru.A imao je još adresa u Novom Sadu,ali to nije bitno za ovaj tekst.Treba da stupite u kontakt sa tim licem, nedavno je boravilo u Srbiji, pa da u vezi ovog što sledi, proverite da li je tačno ili ja izmišljam svašta.Imate šansi da ga nadjete, dobri ste sa Tačijem, Vulin je takodje dole uticajan, nadjite Djuru pa ga privedite pravdi.

Onda pitajte nadležno Tužilaštvo u Novom Sadu, šta zna o Dušku Gunjiću, koje on to 2 milijarde i u kom sporu potražuje od Kompanije "Dunav Osiguranje".Za ovaj spor zna i kriminalac, a sudija iz Novog Sada Vladimir Beader, pa njegov nadredjeni, a v.f. predsednika Privrednog suda u Novom sadu, Goran Crevar, takodje kriminalaca,broj predmeta je P-3872/10.

Ranije je taj predmet bio u postupanju u Privrednom Sudu u Nišu, poslovni broj P-1554/04, zna sve o njemu postupajuća sudija Olivera Jovanović, sada v.f. Predsednika Privrednog suda,pa njen prethodnik na mestu Predsednika suda Mitrović Vojkan, pa onaj tunjavi Kontić, koji je doveden dekretom Boška Ristića, one lopurde iz Niša, pa pitajte Gorana Ćirića advokata , koji je sprovodio  reformu pravosudja zbog koje bi (reforme), kada bih se ja pitao, svi vi bili pohapšeni, zajedno sa Selakovićem,pa pitajte advokata iz Niša Krstić Dragija, pa Mg Mirka Petrovića, sada direktora Pravne službe u Narodnoj Banci Srbije, a bio direktor "Dunav osiguranja"-pitajte sve njih šta je nenormalno u tom sporu koje sam naveo i da li je možda Darko Šarić otkupio od Duška Gunjića, potraživanja od 2 milijarde, u sporu koji pravno ne postoji.A vodi se od 1995,godine, stranka u sporu, Preduzeće "RIS" iz Sremske Kamenice je fiktivna firma, časna reč, ja dostavio sve dokaze nadležnima i oni-ništa!

Onda pošaljite nekoga u OTP banku u Novom Sadu,pa vidite koje su se pare ovde i po kom osnovu valjale,pa proverite karton deponovanih potpisa, pa pitajte nekog u NBS -Služba unutrašnje kontrole zašto su sve ovo o čemu pišem skrivali od nadležnih,pa nekog u Banci pitajte kako je otvoren tekući račun u istoj, po kom PIB-u...Muka mi je Tužioče!A svih tih marifetluka nije mogao da se seti Darko Šarić, on to ne zna, meni čak ni po izrazu lica ne deluje kao kriminalac,to su mogle da odrade sudije sudova od osnovnih do Vrhovnog suda Srbije.

Navodno, prijatelj pomenutog Savića je izvesi momak iz Bijelog Polja, ranko raičević,vozi AUDI 8, stanuje negde na Voždovcu...što je on zainteresovan za okončanje ovog spora u Novom Sadu?

A nije kriv Darko Šarić.Više o ovome sve mogu da Vam kažu advokat iz Beograda, Nadežda Hadži Petrović,bila sudija, pa advokat iz Novog sada Sladjana Kupres, pa Dragan Gojković, brat Maje Gojković,pa advokat iz Beograda Vojkan Nedić, pa Sava Andjelković, pa Nebojša Zeković, čiji je brat bio sudija, mislim, Trećeg suda u Beogradu,pa advokatska kancelarija Rajka i Miše Ignjačevića iz Beograda,-sve bre tužioče, ime do imena!

Neka neko pita advokata Nebojšu Zekovića, kojim je to dvema firmama,u jednom danu, a zna o tome i sudija Jadranaka Dobrijević iz Privrednog suda u Beogradu, prebacio oko (tačan iznos mi je poznat, dokumenat posedujem) 240.000,000oo dinara-pola u Vrčin a pola u...Segedin!A ista sudija istog suda iz Beograda, zna i istinu o predmetu firme "KALISTO"-pa neka kaže kome su išle pare.

Ko je to iz Vrhovnog suda Srbije, garantovao advokatici iz Niša Snežani Barac, bila sudija u Nišu, da će se ove pare od Kompanije "Dunav osiguranje" i naplatiti.Ja slušao razgovor lično izmedju nje i sada pokojnog gospodina Rankovića Milovana, njenog klijenta.

Da li je to legendarni Dr Dragiša Slijepčević, Mihailo Rulić, Stojan Jokić ili...Slobodan Gazivoda, sudija VSS u penziji.Ja sam spreman da se pojavim onako kako zakon predvidja da posvedočim sadržaj razgovora mobilnim telefonima izmedju Snežane Barac i sada pokojnog Ranković Milovana.

Pitajte tužioče advokata iz Vršca Popesku Pavela (dobro je poznat pliciji) ko mu je poslao preteće pismo u kojem pored ostalo, piše:"Ukoliko se za ovo sazna, odrobijaću i tebe i tvog klijenta"!

Pa gde to ima tužioče, da sudija Vrhovnog kasacionog suda, piše pismo takvog sadržaja, svom kolegi, a ovaj uplašen, postupa odmah po njemu.Uzete pare,  na ime prodatih potraživanja/presuda u iznosu od ondašnjih 300.000DEM se ne vraćaju!

Parnica se tužioče vodi od 1995.godine, stranka ne postoji, predmetni dogadjaj takodje ne postoji, 

Dakle, ako je sve ovo tačno a proverite- radite i vi nešto(!),pohapsite ovu bandu, čime ćete rešiti i sve probleme u vezi korupcije u pravosudju.

Ali i reći istinu o Darku Šariću čija kola voze generali policije, kako pišu vaše novine.A niko nema hrabrosti da piše kako nepismeni buzdovani postaju generali, u policiji.

I nemojte radi dramatizacije, izmišljati pretnje koje navodno dobija postupajući tužilac u ovom predmetu.

Mene su zvali neki krajnje pristojni ljudi iz Crne Gore, verovatno po nalogu Darka Šarića i krajnje kulturno, tražili da prestanem da zastupam interese Kompanije u ovom predmetu, jer su navodno dobili garancije iz Vrhovnog suda Srbije da će spor Kompanija izgubiti, nuduli pozamašnu sumu novca, ali ja njihov predlog nisam prihvatio, niti su me više zvali da mi eventualno prete.

Ja sam ceo život, radeći poso za koji sam bio plaćen, kontaktirao sa ljudima iz ili na ulazu u svet podzemlja i mislim da me nikada nisu prevarili.Ako je neko za nešto uzeo od Darka Šarića, pa neće ili ne može da vrati, njegov je problem,a ne Države kako ga sada predstavljate.

Za mene lično, po državu je mnogo veći kriminalac onaj ko sedi u sistemu vlasti, plaćen od Države da štiti njene interese,a on šuruje sa kriminalcima, nego što su to ljudi koji su svesno ušli u nezakonito postupanje, spremni da za to i robijaju.Uostalom Darko Šarić nije uhapšen, on se sam predao, a to nije samo stvar gramatike u pojašnjenju pojmova.

Tužioče, ovo što radi Država Srbija u "borbi protiv organizovanog kriminala"jeste radnja koju ljudi u mojoj Osečini,a izvinite na eventualnoj nepristojnosti, nazivaju  "pišanje po pepelu"!Izvinite na izrazu!

Pare pokradene, a vi onda postupate, a bez ikakvih izgleda da se te ukradene pare i vrate.

I kada sam javno o tome pisao prvi put na ovom sajtu, kroz Platformu UG "U ime naroda", jasno i javno sam rekao da bez hapšenja stotinak tužilaca, sudija, policajaca i političara, nema života u Srbiji.nema pravne države.I ako dobijem podršku gradjana, a ne tražim ništa više, samo "klik", Udruženje sam registrovao, kao što rekoh, mnogima će da smrkne, a običnim gradjanima iz onog najbrojnigeg sloja da svane.

Kada sam već pomenuo Niš, da Vam sugerišem  da proverite ko je u ime Toplane u Nišu, potpisivao Ugovor za beogradskom firmom "EKOKARIKA" , čiji je jedan od vlasnika izvesni Boban Hamzibegović, koji se sa drugom firmom i istim suvlasnicima pojavljuje i u poslovanju sa Ministarstvom odbrane i "Telekom Srbija".Više o tome znaju Dragan Šutanovac i Branko Radujko.kada postanu dodirljivi.

Firma "EKOKARIKA" je imala Ugovor i sa "Beogradskim elektranama" vredan samo tričavih oko pola milijarde dinara, zna za to i Ministarka-glasnogovrnik Aleksandra Vučića,koja sve češće deluje i kao portparolka Vašeg tužilaštva. trenutno hendikepirana odlaskom Ljubiše Milanovića na mesto na kojem je plata skoro pola miliona dinara.To je onaj što se spontano pojavio na RTS i ispričao svašta,a  ništa nije istinito.

I kada sam već pomenuo Jasnu Matić, neka je neko priupita koje je pare iz oblasti telekomunikacija plaćala firmi vlasnika "Kom Trade"jevrosimovića, ali drugog imena,onog Jevrosimovića, što je na čelu Atletskog saveza Srbije, što su mu na dvor od kuće bacili bombu a on se našao na svim Tv tvrdeći da nema veze sa kriminalo.A koja je, odmah posle toga ugašena! Zna to i Rasim,Ljajić, naravno,ali je on već decniju "prva rezerva", koji u oblasti telekomunikacija ne radi baš ništa.A na sva upozorenja o kriminalu u ovoj oblasti, upućuje na nadležne državne organe, kao da od iste države nije više nego dobro plaćen da štiti njene interese-dakle i novac.

I kada sam već kod prezimena Matić, da vas upozorim na poslovanje Fonda B92 u organizaciji Verana Matića, ne Jasne Matić!

Tužioče Miljko Radisavljeviću, šta čini pravni osnov da Osnovna tužilaštva doniraju ovu privatnu firmu, Fond B92 sa po stotinak hiljada evra?

Tužioče, zašto se postupanje države svelo na rekonstrukciju pljački, a bez preventivnog rada? Ko vam je to dozvolio?Vi nemate kapacitete,volju ili slobodu da hapsite Mladjana Dinkića, a sada je vreme.Pošaljite nekog ili pitajte mene, bez sujete, kako je isti u ime Vlade Srbije, vršio konvalidaciju polisa kojima je istekla skadenca, a sve da bi zaštitio strane banke, pitajte Čupića, onog što nema gde ga nema.U kriminalu.

Pa pitajte policju šta zna,a vezano za Čupića, o poslovanju HK "Ratko Mitrović"-da li znate tužioce specijalni, ko sada ima upravnu zgradu ove komapnije u ulici Koste Glavinića, br 8 i kako je promenila vlasnika.

Pravili ste sage o "AGROBANCI"- pa tužioče, sve banke u Srbiji rade tako-daju kredite političkim miljenicima na ime vinkulacije polisa osiguranja, a od osiguranja ni reči.Procenu vrednosti osigurane imovine vrši jedan kriminalac iz "Dunav osiguranja" Dr Ratko Vujović, koji je od firmi svoga sina napravio imperiju.U vreme kada je bio istovremeno i jedne direkcije u "Dunavu".Labusu i Dinkiću je pozanto poslovanje njegovih firmi "ASPEN" i VIS-ia!

A on na "Singidunumu" predavao sprečavanje prevara u osiguranju.On sredio isplatu koja ne postoji u Fabrici "UNO MARTIN"Nebojše Martinovića u Mišaru kod Šapca, čovek priznao da je podmetnuo paljevinu, a paljevina se ne osigurava.Onda u Privrednom sudu u Valjevu , onaj šonjavi advokat Ninković Djurdjija, u ime Komapnije "Dunav osiguranje" izvšri poravnjanje na tričavih 130 miliona, od čega se Nebojši isplati 113 miliona-pa ko je zadržao ostaka od 17 miliona dinara?Koje sudije?Koji Dr Miroslav Radojčić?A, pošteni pravnici iz "Dunav osiguranja" odbili da potpišu poravnjanje, jer nisu ni ulestvovali u njegpovojh primeni.

O svemu zna ali ćiti onaj pijani kriminalac DŽambić, u zatvoru zbog "AGROBNKA", a ćuti zato što ga niko i ne pita.

Sistemski tužioče Miljko, nedopustiv je stepen disperzija informacija u radu svih službi, koje postoje radi zaštite interesa gradjana Srbije.Dražavi srbiji nedostaje sistem koji čine pojedinci.A pojedinci koji su stranački kadrovi, su profila Laganina, Saše Mirkovića, Petkovića, Velimira Ilića i tako će biti dok neko ne kaže dosta.jer, nije Srbija privatna prćija, da u njoj kadruje jedan čovek-mislim naravno na Vučića.

Javno Vas pozivam, prekontrolišite protok novca kroz tzv ESCRW Ugovor, kod prodaje MOBTEL-a.Nije ga niko potpisao.I idite, tužioče u RATEL pa pitajte kako je data licenca Telenoru, posle kojeg protoka novca,privedite malo onog štetočinu Dr Milana Jankovića direktora RATEL-a.U pomenutom Ugovoru na prvoj stranici pisala je kupoprodajna cena 1.513.000.000 evra, a na narednoj kod instrukcija za plaćanje 1.315.000.000 evra, što čini razliku od 198 miliona evra- u nečiji džep.

Tužioče, sprovedite tužilački istragu (kako to efektno zvuči)kod  JP PTT saobraćaja "Srbija" i drugih operatora-"Oriona", pa "Telekom Srbija" i vidite ko uvozi, bez ijednog papira ADSL uredjaje,radite, nemojte samo paradirati i šetati po Televizijama

Pričajući svašta.Mislim i institucijalno i personalno!

Radi se samo u "Telekom Srbija" o iznosu za godinu dana o sumi od oko 2,5 miliona evra.Po kom to osnovu i za koga"Mil šped" uvozi ADSL uredjaje-a na štetu samo gradjana dok su svi drugi u lancu "jako dobri".

O svemu ovome, samo jednog dana, pre pet godina, sam bio u MUP-u, na informativnom razgovoru i dao izjavu na 53 stranice sa 189 priloga! I, ništa.

Onda Darko Šarić nije bio aktuelan!

Ja mislim tužioče, da smo mi Darka Šarića, kao narko-bosa dobili tek nakon nekih zaplena nekih droga.Da će sve optužnice protiv njega, kako javljaju mediji, pasti i da će se on veoma brzo naći na slobodi.Ja mislim da smo mi samo dobili od DEA poruku koga i kada da isporučimo i to je to!Vidim da se i Zaštitnik gradjana umešao, nešto nije u redu sa tim operativnim radom.sa slušanjem telefona, na nezakonit način.

A nije ni čudo, evo sada ste vi otkrili šta radi taj Markoni o kojem sam nadležne obavestio pre više godina, kada je na dva mesta primao dve plate, nije on nastao juče

Pa i mene su, anonimusa, neke budale ovih dana prijavile Tužilaštvu da zagovaram atentat na Aleksandra Vučića.Gluposti.

Svašta se dešava u Srbiji u izvodjenju njenih najviših organa i institucija.

Čitam danas iz novina da ćete odredjene provere prepustiti da odradi BIA.To bi bilo dobro da se u istoj ne radi kako se radi.Ljudi se guše u sputavanju.A radili bi, bez pardona.Markoni, Markoni..!?

Javno, opreza radi upozoravam da je sa sadržajem predmeta o kojem pišem, detaljnije upoznat brat izvesnog Lečića zaposlenog u BIA, mislim da je na čelu beogradskog detašmana, a čiji(brat) radi u SBPOK-u.To je ista ona SBPOK u kojoj su radili Dragomir Trninić, pa Svetislav Bata Djurović, pa Mladen Spasić,a znamo kako su radili.I svi na slobodi?!

Obojica Lečića su na ove funkcije došli iz Novog Sada, znaju kolegu Lekića, koji je sada advokat.Ništa negativno ovim navodjenjem imena, o ovim ljudima ne želim da kažem, samo znam da je prošlo mnogo vremena a da nijedan od njih nije preduzeo ništa, što pripadnicima Službe nije dozvoljeno.Oni ne smeju da imaju spoznaju o krivičnim delima a da o tome ne obaveste nadležne.

U Novom Sadu bi trebalo neko da proveri, na Carini, kako je carinjena roba za preduzeće "RIS", prema mojim saznjima oko 120 kamiona robe je prošlo, bez plaćnja dažbina.A isto je fiktivno, ne postoji.

A Poreska uprava mu dala PIB?!Boris Batarilo!?A pričaju se priče dečije o nultoj toleranciji za neplaćene poreze državi?

I, tužioče, kada vam se već obraćam,pogledajte postupanje Igora Pavličića, advokata iz Novog Sada, bivšeg gradonačelnika, oko formiranja firme "PLANIKA", kao navodnog pravnog sledbenika "Planike" iz Kranja, preko Banja Luke čija je sva imovina rasprodata po Srbiji, ko je uzeo pare(upoznati nezaobilaznog Jelka Kacina), ko je Mile Milošević, rodjen u okolini Banja Luke, odakle je došao, čije državljanstvo ima i koji je trenutno najveći investitor  u oblasti gradnje silosa u okolini Rume, mesto Rudovci, ili Rudanovci.. O svemu detalje zna i vlasnik firme "BN bos", Bezbradica Nenad, jedan od kupaca objekata.Pavličić zna sve!Možda je tu investirao Darko Šarić,ali možda nije kršio zakon.

I tužioče, svakom čitaocu ne mora biti poznato,ali Vama mora obavezno-konvalidacija se ne može odnositi na nešto što ne postoji.Bez obzira ko čini- naknadno pravno osnaženje nepostojećeg Ugovora nije moguće, po zakonu. Dok ne počnete da postupate u ovakvim predmetim, nema spasa Srbiji.

Nije lepo da ovo na ovom sajtu objašnjavam ja, koji jeza pravnu nauku, u odnosu na Vas niko i ništa.

Nije vaša sramota ako su neki pripadnici pravosudja uzimali novac od Šarića, ako jesu, a sve je veoma lako ustanoviti.

I ne zaboravite Matiće-Jasna je već na sigurnom a Veran je još u Srbiji, planira kako sam kaže da ode u Nemačku i nekog da salušava(kao da nešto sluti).Čuvajte se njegovom predsednikovanja u slučaju novinara Panića, opasna je dezinformacija u pitanju, barata neistinama-lažima, a ko laže taj i krade.

Mnogo sam ružnog napisao, deluje i nepovezano,ali ako pročitate sledeći tekst o Veranu, videćete da Vam se samo čini, samo prividja da je tekst nepovezan,Sve je u uzročno- posledičnoj vezi.

Uostalom, ko smatra da sam kršio Zakon pišući ovako i ovaj tekst, neka se obrati Sudu, pa ćemo tamo dokazivati istinu.

Vama je lako porazgovarati sa sudijom VKS Savićem-pitajte ga ima li neke veze sa nekih 200.000 evra u poslovima sa Savićem na početku teksta.

Možda će vam biti sadržajan i eventualni razgovor sa Danijelom Slijepčević-koja visoko kotira u tužilačkoj hijerarhiji.

Kao što je za sve napisano interesantan i sudija Višeg privrednog suda u Beogradu, Neven Vukašinović.

Ako budete smatrali da je potrebno, dostaviću vam spiskove Reiffeizen banke i Hipo banke, pa da vidite kako je AGROBANKA samo jedna u nizu pljačke ove države.U HIPO je pokojni Ljubinko Ristivojević vedrio i oblačio, kao advokat, to je isti onaj koji je vodio poslove oko firmi Darka Šarića, a pitajte Nebojšu Martinovića iz Šapca, šta je od njega kao protivuslugu za dobijanje kredita tražio pokojni  Ristivojević.

Tužioče, smatram da sistemski, ako se nešto ne preduzme, Srbija neće preživeti a to ne smemo dozvoliti.Zbog naše dece.A država nema kapacitete, posebno policija.Mislim da je tamo stanje više nego jadno,a pojedinci koji pod tu ocenu ne spadaju, nemaju slobodu u postupanju.

I, možda niste znali, Mile Novaković, pukovnik  i Bora Banjac, general, imaju privatni detektor laži i, kažu njihovi poslovni partneri, da rade po principu "plati pa mlati"!

Ovo za slučaj da ovog nesretnika Puaču što likom i delom liči na Ivicu Dačića(tako se hvali, pišu novine), odlučite da vodite, sa njegovim pristankom, na poligraf.

Tužioče u mom tekstu nije ništa lično, nije bez dokaza,ali kome da ih predočim, osim ovako javnosti, preko sajta.

Gledam pre nekoliko dana , po ko zna koji put,film "Nesalomivi" i setih se predmeta Darka Šarića-pa Al kapone je pao jer je postupajući sudija, Eliot Nes dokazao, bio na spisku , pored porote, lica koja je plaćao Al kapone, pa je zato došlo do zamene korumpirane porote.

A ja sve odradio, samo treba da tražite da Vam se dostavi pismeno izjašnjenje kako je predmetni postupak iz Niša prenet u nadležnostu Privrednog suda u Novom sadu-ništa više, vi delujete intelignento, uglavnom otresito,ulivate poverenje osim što bi trebalo da izbegavate ona "ikebana pojavljivanja"-Vučić napred, a pozadi  Vi, pa Milović, pa Veljović, pa ONA, tužilac Dolovac!

To što Vi radite sa Vašima je ozbiljan posao, ozbiljna institucija, pa ako vi počnete da improvizujete, onda je sve gotovo!

Možete i morate vi mnogo više da uradite Tužioče.

 

Komentari   

0 # Carri 14-04-2017 00:12
Wow, fantastic blog structure! How long have you ever been running a
blog for? you made blogging glance easy. The total look of your web
site is great, as well as the content![X-N-E- W-L-I-N-S-P-I-N -X]I just couldn't depart your web site before
suggesting that I extremely enjoyed the standard info a person supply in your
visitors? Is gonna be back continuously in order to inspect new posts.


my web site - привожу ссылку - http://geschenkefuermaenner.info: http://geschenkefuermaenner.info/ -
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat