Njihova se ne poriče?!

Večeras sam slučajno "uleteo" u emisiju Milomira Marića "Ćirilica", koju inače ne gledam redovno, u kojoj je pored Branka Ružića i Miroslava Lazanskog, gost bio i ministar pravde i državne uprave Nikola Selaković, jedan od dva ministra u budućoj Vladi, koji je gotovo siguran da će i u novom mandatu voditi to Ministarstvo.Kako javljaju "nezavisni" mediji.

Zbog evidentnog uspeha u reformi pravosudja, rečeno je od strane jednog od komentatora, na nekoj telefiziji.Kojeg ništa i niko ne obavezuju da govori svašta.

Novinar Marić je odličan novinar, relativno cenjen  medju kolegama, koji zna veoma često da sroza nivo emisija, puštajući iz nekog razloga da svako može da priča svašta.

A i sam o nekim ljudima i dogadjajima izmišlja stvari, govori neistine.

Kao što je večeras pustio da Selaković, priča bajke a u oblasti reforme pravosudja nije uradio ništa.

Stanje u oblasti pravosuduja je katastrofalno, to kažu sudije, a ja za ovo što pišem imam brda dokaza-sudskih predmeta.

Kriminal u pravosduju nije ni taknut a to što Ministar ne zna da on postoji, ne znači i da ne postoji.Posebno ako neko ne sme, ili neće da zna da to postoji.

U ovakvom ustrojstvu vlasti, u situaciji kada je Aleksandar Vučić postao klasičan primer diktatora, a ministar Selaković klasični podanik,sluga, nije logično očekivati da ističe da u pravosudju nema kriminala ,korupcije i da neki disciplinski organi nešto kao preduzimaju na sredjivanju svih poroka u pravodsudju.

A ja kažem, sa željom da se gradjanima samo sme kazivati istina,da ministar Selaković laže, obmanjuje javnost.Kako bi sačuvao svoje ministarsko mesto.Kojem nije dorastao.

I ako ja nisam u pravu, a njegovo Ministarstvo ima saznanja o ovom sajtu i njegovom sadržaju,neko će se u njegovo ime oglasiti, neko će me sudski procesuirati, neko će pokušati da zaštiti ugled Države i njenih predstavnika.

Jedan prijatelj mi je nedavno skrenuo pažnju da smanjim broj tekstova svojih i drugih, o Aleksandru Vučiću jer se može, navodno, steći utisak da imam nešto lično protiv njega.Objasnio sam mu da ja želim da pričam o dogadjajima koji se ponavljaju, dakle postaju pojava, a da ja nisam kriv što sve to radi, gafove, najviše Aleksandar Vučić o kojem lično mislim ono što pišem, uvažavaju odluku grdjana na zadnjim izborima, da ga učine neprikosnovenim, nedodirljivim, vladarem naših života i sudbina.I naše dece!Na šta ja ne pristajem.

Ako ministartsvo pravde predje preko ovog uvredljivog teksta, a ja sam želeo da im dam povoda da budem proganjan,a nisam bolestan,svestan sam ovog što pišem i eventualnih posledica,onda dokazuju da sam rekao istinu.

A da oni lažu, ministar i njegov Sulejman, Vučić!Kao i njihov "tata", predsednik Srbije,a falsifikator diplome Tomislav Nikolić.

A, jednom ministru nije dozvoljeno da laže.Da bude slugantskog ponašanja, da govori ne istinu, nego ono što odgovara njegovom gazdi-Aleksandru Vučiću, prevarantu i ubedljivom pobedniku ovih izbora!

Dakle ja tvrdim i za to imam dokaze, koje sada neću iznositi na uvid, da je kriminal u pravosudju od Sudskih jedinica do Vrhovnog kasacionog suda.Onaj najnižeg nivoa, "jajarski", nekada to nazovem i "šibicarskim".

To ću pokazati sudu, ako me na isti odvede Ministar, a može! Ja ovim, znam,za slučaj da se dokaže da za istinotost napisanog nemam dokaze, kršim  zakon.

A toplo mu preporučujem da me ne diraju, poštujući latinsku izreku "čuvaj se gneva poštenog čoveka"!Ako dodje do suda, postavljaću krajnje neprijatna pitanja ministru, a moraće da se pojavi na Sudu, na moj poziv!

Pozvaću i sve slobodnomisleće novinare.

Ne zbog mene, ja "nisam za gledanje", samo zbog istinitog informisanja gradjana.

Dakle, ministre Selakoviću, na osnovu onog što ste rekli u pomenutoj emisiji "Ćirilica", ja Vam kažem javno da ste manipulator, lažov i prevarant.

U službi Aleksandra Vučića.Takodje prevaranta i lažova.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži