Bor - izborna "krađa" ili krađa?

Pre više meseci, obratio mi se garadjanin Bora, koji je tvrdio da je u Boru postojala izborna kradja kod izbora u ovom gradu, 2010.godine.

Tražio je od mene da se to proveri, ako je moguće i ja sam postupio po zahtevu istog.

Na osnovu dokumentacije koja mi je dostavljena od strane nadležnog Tužilaštva i PU u tom gradu, nisam siguran da znam šta se stvarno dododilo niti da li je i ko ispravno postupao.

Lično, smatram da je Tužilaštvo formalno pristupilo radu na ovom predmetu i da je predmet okončan odbacivanjem krivične prijave-onako!

Svoj skepticizam zasnivam, pored ostalog i na činjenici da je u svom aktu postupajući Javni tužilac Desimir Stojanović, napisao...a kako Vi nazivate "izborne kradje"...!?

Tužioče, ne nazivam ja, tako su me obavestili gradjani, ali podsećam i Vas i odgovornog iz PU u Boru, da ste uz spise poslali i priloge, a traženi su, možda bi u ovom tekstu bilo manje rezerve prema ispravnosti Vaše odluke.Prilog:

-Dopis OJT iz Bora od 16.01.2013.g;-Dopis MUP-a od 29.01.2013.g;-KP MUP-a Srbije OJT u Boru od 25.06.2010;-Dopis PU od OJT u Boru o odbacivanju krivične prijave, od 01.02.2011.g

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži