Sva postavljenja i svi sudovi sudije Ljiljane Nikolić!

Pred Praznike mi se javilo lice koje navodno radi u Ministarstvu pravde i državne uprave. Reklo da  mu sestra radi kao ponovo izabrani sudija, da joj je drago što je vraćena na posao, ali da se oseća dosta bedno, obzirom na pakao kroz koji je prolazila. I stanje, sumornu radnu atmosferu, medju kolegama.

 Pitalo da li bih na svom sajtu, koji navodno redovno čita, postavio materijale koje poseduje, a koji dokazuju jad , bedu i čemer i sadašnjeg, ovog najnovijeg srpskog pravosudja.

Naravno da sam rekao da hoću, da smem! I evo dela materijala koje sam dobio i na čemu sam mu zahvalan, neizmerno, posebno zbog onih koji će tek biti objavljeni.

Dakle jedna sudija, LJILJANA NIKOLIĆ, rodjena u Prištini 15.02.1961.godine, studirala je pravo 10 godina( 2,5 puta od zakonske 4 godine) i završila isti sa ocenom 6,13!

Naknadno sam saznao da su predmeti "opšte namene", koje je polagala sa sedmicama, doprineli da prosek ne bude i niži. Jadniji! Predmeti tipa, "Opšta istorija"(skripta), Fizičko, OTO, Poznavanje prirode i društva, ONO i DSZ...

Pravosudni ispit je položila 2003.godine.

Ima zvanje sudije za prekršaje. Radila u Opštinskom organu za prekršaje u Bujanovcu.

U periodu od 1997-2000-te godine, bila pripravnik u opštinskom Organu za prekršaje u Vranju.

Od 2000-2004.g radila kao advokatski pripravnik u advokatskoj kancelariji DRAGANA NIKOLIĆA, advokata u Vranju.

Od 2004.godine, sudija za prekršaje u Opštinskom organu za prekršaje u Bujanovcu.

Prilog: Biografije

Ista ta, LJiljana Nikolić,  sudija za prekršaje Opštinskog organa za prekršaje Bujanovac, 29.decembra 2009.godine bude birana za sudiju Prekršajnog suda Niš i prekršajnog suda Novi Pazar.

Ista ta, LJILJANA NIKOLIĆ, sudija prekršajnog suda u Nišu, Odlukom VSS od 28.decembra 2012.g izabrana je na stalnu sudijsku funkciju tog suda u Nišu, pod brojem 15.

Ista ta, LJILJANA NIKOLIĆ, sudija Osnovnog suda u Vranju, koja je izabrana po februarskom (dopunskom) konkursu jula 2010.godine, sa mesta sudije Prekršajnog suda u Novom Pazaru, bira se 28.decembra 2012.godine za sudiju na stalnoj funkciji Osnovnog suda u Vranju, od 03.avgusta 2013.godine.

Dakle, dva puta isto lice se bira na dve  sudijske funkcije, LJILJANA NIKOLIĆ!

A  u vreme kada srpsko pravosudje nije ni postojalo, ovo reformisano naravno, nastala je narodna izreka "Lako je biti Svetac, kada ti je Bog otac"!

A suprug LJiljane Nikolić je advokat iz Vranja, kod kojeg je ona radila, poznat u javnosti kao DRAGAN NIKOLIĆ, koji je inače funkcioner Srpske napredne stranke, odnosno Predsednik Pčinjskog okružnog odbora SNS.

A te funkcije su danas u Srbiji od egzistencijalnog značaja.

Uz napisani tekst, prilažem materijalne dokaze, za svaki slučaj, jer deluje nestvarno, nevaspitano i bezobrazno.

Obratiću se i nadležnim organima, sve što budu napisali, objaviću na sajtu. Sve što žele da demantuju, gorepomenuti mogu da učine na ovom sajtu u meri koja je njima potrebna. Sa dokumentima koja žele da prikažu.

Ako sam bilo šta napisao a nije istinito, javno ću se izviniti, a spreman sam i na teže posledice!

Setih se Josipe Lisac i pesme za večnost:"Svuda, magla, magla oko nas"! I pojavi mi se Srbija u mislima! Ni sada mi nije jasno što ne ostaviše Natu Mesarović na miru. Šta će se ovim njenim smenjivanjem ili procesuiranjem promeniti. Ništa.

To je čisto obmanjivanje gradjana, da bi se stekao utisak da se nešto u Srbiji popravlja.

Nakon dobijanja odgovora nadležnih, postaviću i linkove na kojima se sve i mnogo šire, može proveriti.

Prilog:

Predlozi za postavljenje

Odluke  o izboru

Komentari   

+15 # verica 23-01-2014 14:53
Sve je tacno.To postavljenje sredio je funkcioner DS Bosko Ristic, iz Nisa, za njenog supruga Dragana Nkolica, advokata iz Vranja , sada poslanika SNS, na urgenciju narodnog poslanika DS iz Vranja Gorana Stefanovica. Jasno li je sad ko s kim saradjuje , kako se politicka bratija medjusobno povezuje i zaduzuje a jadni gradjani misle da su oni protivnici
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
-5 # VERICI OD RISTIĆA 24-01-2014 01:15
Verice, šta je tačno?Smatram da naša šrepiska nema svrhe, kada Boško Ristić nije u zatvoru,a to o saradnji stranaka, mimo volje gradjana, nije ništa novo,ali hajde da učinimo nešto novo, napredak, da Selaković postupa, a ne da se šeta po belom svetu i priča gluposti.Sradač no Vas pozdravljam!
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat