Poreska uprava

"SIMPO " - KINA - KREVET PREDSEDNIKA

Prethodi:

-Svi naši privrednici i naš Premijer;
-Svi naši Ministri, mafijaši i sve naše pobede;
-Apel poslanicima Skupštine Srbije;
-Imena za nezaborav i večnost...

Ovih dana, Srbija nije noćima spavala iščekujući, sa zebnjom i podsmehom, da li će "SIMPO" iz Vranja, kao sav ostali  pošteni svet, platiti ono što je zakonom obavezan da plati.

Pored njega, pominjana je i "GALENIKA", ali o njoj više u drugom tekstu.

Ustvari, više se očekivalo ko će, od dva kriminalizovana političara, a Ministra u Vladi Srbije, biti pobednik u jednom sramotnom sukobu - Ivica Dačić, poznat široj javnosti iz više kriminalnih afera čiji se epilog nikada nije desio i neće ili Mlađan Dinkić, poznat široj javnosti iz više kriminalnih afera čiji se epilog nikada nije desio i neće!

Sve to dešavalo se nekako u vreme istorijske posete Tomislava Nikolića Kini i procesu rekonstrukcije Vlade Srbije, u kojoj je glavnu reč vodio Aleksandar Vučić, lider SNS, za kojeg ceo svet priča sve najbolje, kojeg svi kontinenti proglašavaju liderom kakav se nije rodio u bliskoj prošlosti. Čudo neviđeno od političara.

A u Narodnoj skupštini, poslanici su ga nazivali u svojim vatrenim nastupima i sve u interesu građana, "stečajnim upravnikom Srbije" - lično sam slušao! Sve to dešavalo se u vreme kada su ga ikebane iz SNS, a takođe poslanici i sve u interesu građana Srbije, nazivali neviđenim borcem protiv korupcije.

Organizovani kriminal niko i ne pominje! 

Samo su fokusirali svoje diskusije na 24 sporne privatizacije(?), koje su u stvari 24 prevare Aleksandra Vučića i bolumente, iz Saveta za borbu protiv kopupcije! Da!

Opširnije: "SIMPO " - KINA - KREVET PREDSEDNIKA

Ministre, sram Vas bilo, dajte ostavku!

Kada je gospodin Bratislav Petković izabran za Ministra kulture Srbije, nisam bio iznenađen. Vratio sam se u 2000. godinu, pa se setio Kojadinovića, pa Brajevića, pa Markovića, pa Bradića, ne znam da li je bilo još neko značajno ime, na istoj funkciji, a preživeli smo. Preživećemo i sa njim, pomislio sam. Saznao sam čime se bavi, čuo i da je pisac, ali i da ima neki Muzej automobila, pored duga za neplaćeni porez u iznosu od oko 8 miliona dinara. Onda se jedno jutro pojavi na RTS, počeo nešto da objašnjava, delovao mi je kao osoba koja se teško snalazi u javnim nastupima, priča nešto nepovezano, nije ostavio neki utisak. Objasnio sam to pretpostavkom da smo se ili on ili ja rano probudili, te da se nismo još rasanili. Svu krivicu sam svalio na sebe.

Opširnije: Ministre, sram Vas bilo, dajte ostavku!

Zahtev direktoru Radosavljeviću

Molim Vas da me na osnovu Zakona o slobodnom pristupu informacijama od javnog značaja, povratno obavestite da li ste i šta preduzeli povodom informacije, sa materijalnim dokazima, koju sam Vam dostavio na svom sajtu www.uimenaroda.rs, a koja se odnosi na najvećeg poreskog dužnika u Srbiji, Novicu Jovanovića, iz sela Veliki Trnjani, kod Leskovca, vlasnika firme MANCE KOMPANI.

Opširnije: Zahtev direktoru Radosavljeviću

Ko je Novica Jovanović, najveći poreski dužnik!

Cela količina cementa je prodata, sa znanjem ondašnjeg ministra unutrašnjih poslova, Dušana Mihailovića, "onako", Cementari u Đeneral Jankoviću (Elez Han) kod Kačanika, a pare su otišle u privatne džepove

Nemanja Kolesar i Zoran Janjušević, Žarko Korać, Dragutin Radosavljević

Opširnije: Ko je Novica Jovanović, najveći poreski dužnik!