Policija

Gospodine Veljoviću, vatra se ne gasi benzinom!

Povezano sa:
Državni udar u Srbiji ?
Državni udar u Srbiji? - nastavak
Koga informiše "INFORMER"?
Uzdanice Ivice Dačića ili svi naši generali, ponosi i dike         

Ja nemam nijedan razlog, da budem subjektivan u vezi zadnjih zbivanja oko Žandarmerije, niti imam bilo čiji mandat da zastupam njene interese.

Ja nemam nijedan razlog da sa posebnim simpatijama govorim ili pišem o njenom Komandantu, koji je, evidentno, meta napada nekih struktura van obaveštajno -bezbednosne zajednice, a što je još opasnije, meta napada i onih koji sa istom treba da čuvaju i sačuvaju interese gradjana ove zemlje.

Opširnije: Gospodine Veljoviću, vatra  se ne gasi  benzinom!

Rusko - srpska posla Dušana Bajatovića

Prethodi: Kako se obrukao Skotland Jard

Pre više od godinu dana, objavljen je članak o tome kako je, verovatno, ruska tajna služba likvidirala u Londonu izdajnika u svojim redovima, Aleksandra Litvinenka.

Ovih dana, u istom tom Londonu je nadjen mrtav još jedan ruski tajkun, istraga je u toku, ali postoje insinuacije da je to učinila opet ista, ruska tajna služba.

Opširnije: Rusko - srpska posla Dušana Bajatovića

Državni udar u Srbiji? - nastavak

Prethodi: Državni udar u Srbiji ?

PREDMET KU-43/13 od 15.02.2013.godine
SLUŽBENA BELEŠKA O OBAVEŠTENJU PRIMLJENOM OD GRAĐANA


Dana 15.02.2013. godine, pod službenim brojem KU 43/13, u Direkciji policije, Komanda Žandarmerije, na osnovu člana 225.st.2.ZKP, gradjanin čiji su podaci poznati, (ali ih ne mogu iznositi jer je postupanje nadležnih u toku), dao je i svojeručno potpisao sledeću izjavu, čiji sadržaj prenosim u izvornom obliku:

"Dana 09.02.2013. godine, dok sam se nalazio u dvorištu svoje porodične kuće, oko 17.30 časova, kod mene je došao moj poznanik ****, koga poznajem od 1995. godine.

Opširnije: Državni udar u Srbiji? - nastavak

Državni udar u Srbiji ?

Prethodi: Koga informiše "INFORMER"?

Da li  u Srbiji počinje ili se već završio državni udar?

Noćas sam došao u posed materijalnih dokaza, iz kojih za sada, ne mogu da procenim da li se, u Srbiji završava ili počinje državni udar, po veoma specifičnoj metodologiji.

Cenim da o tome nemam pravo da ćutim, te da sam obavezan da o svemu odmah obavestim gradjane, a državnom vrhu skrenem pažnju, da kriminalizovani vrh MUP-a, ne sme biti odlučujući faktor u zemlji, već u zatvoru, te da isti državni vrh mora preduzeti hitne mere, kako bi se izbeglo eventualno  krizno stanje sa nesagledivim posledicama.

Moje obraćanje je vezano za pojedine članke u novinama, veoma skromne i jednostrane, jer je nekome stalo da se tako piše.

Kulminacija je nastala kada je na ovakav način, bez ikakvih dokaza, počela  nasilna smena Komandanta Žandarmerije, izmišljenim gresima koji mu se pripisuju, dok primat u obaveštajno-bezbednosnim strukturama, u isto vreme  preuzimaju ljudi, čelnici MUP-a, koji iza sebe imaju desetine krivičnih prijava za teške oblike organizovanog kriminala, koje su naravno, bez epiloga.

Jer su u vezi sa postupajućim tužiocima, ovi sa sudijama, ovi sa političarima-klasično za Srbiju!

Opširnije: Državni udar u Srbiji ?

Kako se obrukao Skotland Jard

Aleksandar Litvinenko radio za MI6
Vladimir Litvinenko je promenio svoje mišljenje o uzrocima smrti njegovog sina nakon što mu je snaja Marina Litvinenko otkrila da je njen suprug Aleksandar radio za MI6. "Da sam to tada znao, da moj sin radi za MI6, ne bih nagađao o uzrocima njegove smrti."

Opširnije: Kako se obrukao Skotland Jard

Pismo ministru unutrašnjih poslova Republike Srbije Ivici Dačiću - interesi lopova ugrozili bezbednost zemlje

U ovoj zemlji su od 2000. godine, ne slučajno, razbijeni svi obaveštajno-bezbednosti sistemi.

Dozvoljena je nedopustiva disperzija obaveštajno-bezbednosnih informacija, kako bi klika dovedena na vlast ("s' konca i konopca", "od zla oca i od gore majke"), konzervirana agentura, kako se to stručno kaže, mogla da se bavi raznim nedozvoljenim poslovima protiv ove zemlje.

Opširnije: Pismo ministru unutrašnjih poslova Republike Srbije Ivici Dačiću - interesi lopova ugrozili...