Osiguranje

Miroslav Bogićević, alias Dušan Petrović - i obratno

2004. godine, počeo sam da pišem državnim organima da ova dva stanovnika Šapca, počinju da iritiraju građane ovog lepog grada, da postaju sinomim kriminala, da pljačkaju državu Srbiju, šire od rejona Mačve...
Niko me nije slušao!

Tada sam bio angažovan od strane Kompanije „DUNAV OSIGURANJE“, pored ostalih poslova i na sagledavanju uzroka požara u Privatnom preduzeću „UNO MARTIN" u Mišaru, pa u Preduzeću „MELAMIN“ ili „MELAMIN DJ“ - nikada nisam uspeo da utvrdim o kojem se Preduzeću radilo. Molili me ljudi iz „Dunava“ da pomognem jer, govorili su mi da Dušan Petrović (advokat iz Šapca) sa grupom tajkuna koje je sam klonirao, preko Kompanije „DUNAV OSIGURANJE“ finansira Demokratsku stranku, ne zaboravljajući naravno ni svoje interese.

Opširnije: Miroslav Bogićević, alias Dušan Petrović - i obratno

Profesor dr Dragoljub Mićunović - dokumenta fonda, deo drugi

Na ovom sajtu već tri meseca, pored ostalih dokaza, stoje i dokumenta koja nedvosmisleno potvrđuju postojanje i delovanje političko - pravosudne mafije u Srbiji, o čemu Ministarstvo pravde nema saznanja - tako pišu.

Na listi DS za predstojeće izbore, u samom vrhu, nalazi se i ime Prof. dr Dragoljuba Mićunovića, koji je i dalje u ime Srbije u Savetu Evrope.

Opširnije: Profesor dr Dragoljub Mićunović - dokumenta fonda, deo drugi

Željko Mitrović i TV Avala: sjaj i beda države Srbije

BOGAT ŽELJKO, SIROTI RADNICI

Kako to da tajkun Željko Mitrović nema para za plate zaposlenima na TV Avala a po sopstvenoj izjavi za list "Pravda" (br. 144 od 20.08.2007.g) "težak" je milijardu dolara; "Imam 12 kompanija; najgledaniju televiziju; jahtu vrednu 10 miliona evra; flotu od 5 aviona i još mnogo toga"?

Opširnije: Željko Mitrović i TV Avala: sjaj i beda države Srbije

Gde su nestali silni milioni namenjeni obnovi zgrade savezne Skupštine

Mićunoviću, gde su pare?!

Na dan 5.oktobra 2000. godine u rušilačkim demonstracijama zapaljena je zgrada Savezne skupšitine u Beogradu.

Obnovu zgrade preuzeo je na sebe poseban fond čiji je osnivač prof dr Dragoljub Mićunović, u to vreme predsednik Veća građana Savezne skupštine.

Opširnije: Gde su nestali silni milioni namenjeni obnovi zgrade savezne Skupštine

Batić i Labus oštetili "Dunav" za 74 miliona dinara

Pismo ministarki pravde Snežani Malović

Sporazumom izmedju Kompanije "Dunav" osiguranje i Ministrstva pravde na čijem čelu je bio dr Vladan Batić "Dunav" je isplatio Ministarstvu 74 miliona dinara, a da se nikada nije objasnilo gde su ova sredstva utrošena. "Dunav" je 2006. godine konstatovao da su ovim sporazumom prof dr Miroljub Labus, predsednik UO "Dunava" i generalni direktor Dimitrije Stamenović počinili više krivičnih dala zbog čega je tražena njihova odgovornost

Opširnije: Batić i Labus oštetili "Dunav" za 74 miliona dinara

Sudar na nebu, šteta na zemlji

Zašto se "Dunav" odriče 100 miliona dolara

Posle sudara aviona "Inex Adrije" i letilice "Britišervejza" 1976. godine iznad Zagreba, kada je poginulo 176 lica, a obe letilice potpuno uništene, protiv države SFRJ tužilac, Kompanija "Dunav osiguranje", podnosi tužbu radi naknade štete - regresne vrednosti 6,5 miliona dolara i 3,7 miliona DEM.

Opširnije: Sudar na nebu, šteta na zemlji

Da li je Srbija izgubila borbu protiv mafije?

Prilažem dva službena akta nadležnih tužilaštava: Višeg javnog tužilaštva iz Novog Sada od 09.11.2011. i Tužilaštva za organizovani kriminal od 26.10.2011. godine.

Povodom ovih dokumenata pitam državu Srbiju da li ona ovim aktima priznaje da je izgubila borbu protiv političko-pravosudne mafije, ako je borbe uopšte i bilo?