Odbrana

Ministar odbrane Dragan Šutanovac - Don Šule

Ovih dana sam zauzet pisanjem PREDSTAVKE Evropskom sudu za ljudska prava u Strazburu, s obzirom da svoja prava nisam mogao da ostvarim u srpskom pravosuđu, u kojem i dalje vladaju Don Ristići, Don Slijepčevići, Don Jokići i svi ostali Donovi i Donovke - umesto da su u zatvoru. A u sporovima koji ukupno traju 86 godina!

Zamolio sam neke poznanike advokate da to učine za mene, ali su svi odjednom bili zauzeti ranije preuzetim obavezama, pa putovanjima na odmor, pa zdravstvenim problemima... tako da sam ostao u ubeđenju da im se ipak nerado njihovo ime vezuje za moje, još u pisanoj formi!

Onda se odjednom po novinama počelo pojavljivati ime odlazećeg Ministra odbrane Dragana Šutanovca, kojeg u Vojsci Srbije i šire, od milošte, oni koji ga najbolje poznaju, zovu već duže vreme Don Šule. Zbog navodnih lopovluka za koje su navodno potrebne stranice da bi se sve napisalo, a on eventualno, sa suprugom, strpao u zatvor - na zakonom predviđeni način.

Da podsetim, od stručnosti za posao Ministra odbrane, Don Šule je imao samo kurseve koje je,  završavao u GARMIŠPARTENKIRHENU i on to nije ni krio, da budem pošten u pisanju!

Opširnije:    Ministar odbrane Dragan Šutanovac - Don Šule