Otvoreno pismo guverneru Narodne banke Srbije Dejanu Šoškiću

U nekim postupanjima Narodne Banke Srbije i nekih poslovnih Banaka, za čiju je zakonitost u poslovanju odgovorna i Narodna Banka Srbije, stiču se sva obeležja organizovanog kriminala.

 

 

 

 

 

 

 

 

Guverneru Narodne banke Srbije Dejanu Šoškiću


Poštovani gospodine Šoškiću,

U nemogućnosti da to učinim na drugi način, obaveštavam Vas, na osnovu materijala kojima raspolažem, da se u nekim postupanjima Narodne Banke Srbije i nekih poslovnih Banaka, za čiju je zakonitost u poslovanju odgovorna i Narodna Banka Srbije, stiču sva obeležja organizovanog kriminala.

Zbog toga sam se u više navrata obraćao pismeno i Vašem kabinetu, direktorima odredjenih organizacionih jedinica Narodne Banke Srbije, pre Vas i gospodinu Radovanu Jelašiću, ali postupanja po mojim navodima i materijalnim dokazima, nije bilo.

Naprotiv, mislim da je od strane Vašeg okruženja, Vaših najbližih saradnika, činjeno sve da se takve radnje prikriju i nastave, a da poslati materijali ostanu u nečijim arhivama.

Zbog toga Vam se i obraćam na ovaj način, pa ako se eventualno odlučite na postupanja koja nisu fakultativna, već su Vaša obaveza, sva dokumentacija kojom raspolažem, Vam je na raspolaganju.


Ristić Ljubodrag
Beograd,Vidikovački venac 14/8
065/23-40-381; 063/888-57-42
www.uimenaroda.rs
e-mail:Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži