NBS

Aleksandar Vučić i Anketni odbor - dokumenta

Pre dvadesetak dana sam pisao tekst na temu rada Anketnog odbora, kojim je rukovodio Aleksandar Vučić još 2004. godine u vezi "strujne mafije" i najavio stavljanje na uvid i drugih dokumenata, pa da čitaoci sajta prosude i presude ima li smisla postojanje ovakvih Anketnih odbora, ako ovako rade i ovako urade posao.

Opširnije: Aleksandar Vučić i Anketni odbor - dokumenta

Svi naši ministri, mafijaši i sve naše pobede!

 Ovih dana, Ministarka energetike Zorana Mihajlović je objavila, da će uskoro, skoro za koji dan, biti  započeta borba, pa odmah zadat završni udarac pripadnicima energetske mafije (zovu je i strujnom) Srbije i regiona. Ili, tako nešto!

Ceo slučaj je postao krajnje ozbiljan, kada su mediji javili (nezavisni) da je Ministarstvo energetike, kao Specijalnog savetnika, angažovalo na poslovima borbe protiv korupcije, dokazanog eksperta za tu problematiku Ljubišu Milanovića, koji je pre više meseci, doduše pod još nerazjašnjenim okolnostima, prestao da bude i Specijalni savetnik Ministra zdravlja, Zorana Stankovića. Ali, o njima kasnije.

Počele novine (nezavisne) da objavljuju u tom kontekstu fotografije (bez komentara) Vuka Hamovića, Vojina Lazarevića, Gorana Novakovića... Naravno i Ministarkine, pa Aleksandra Vučića, pa Ivice Dačića, pa Željka Ivanjija, Specijalnog savetnika u Vladi Srbije, za poslove borbe protiv korupcije i organizovanog kriminala... Zapamtite to ime i funkciju! Za kasnije!

Opširnije: Svi naši ministri, mafijaši i sve naše pobede!