Obeležava se 15-stogodišnjica agresije NATO na SRJ!

Moj drug, general Petar Trkulja, poslao mi je, u ime organizatora,  mail koja se odnosi na planirano obeležavanje  ovog tragičnog dodjaja, koji su mnogi i zaboravili i oprostili.Ja nisam i želim da podsećanjem kroz ovo saopštenje, dam svoj najskromniji doprinos tom jadnom i sramnom jubileju.Uz trajnu želju da svima koju su nas uništavali besomučno, život vrati svo ono zlo koje su naneli nama, našoj zemlji i našim pokolenjima.

 


Prilog:
-Obaveštenje o organizovanju skupa.

Komentari   

+5 # BivseCLuUniformi1999 17-04-2014 09:44
Naš Uvaženi Predsednik T.Nikolić se nešto izgleda naljutio na NATO "prijatelje" pa ih juče u Užico kao proziva....
Narod bi rekao: "Kasno Marko stize na Kosovo...". Naknadna pamet nam je u ličnom opisu! Zašto je tužba MS pravde protiv NATO-a i 19 (?) zemalja povučena - ako je tužbe uopšte i bilo !? Neka Ž. Jovanović to dodatno objasni (čitaocima i T. Nikoliću). Ispada da sada treba da ih "zamolimo da nam u ime žrtava i nepravedno učinjene štete 1999. pomognu da se uspravimo". Zar nije to još veće saginjanje i "ljubljenje skuta" Agama i Beogovima novoga/staroga svetskog poretka?
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
+3 # mirjana 17-04-2014 15:45
Kristalno je cisto da oni mogu biti SAMO TUZENI za strahotu koju su nam priredili 1999-te. "Uvazeni" i klika nikada nece imati petlju da to izgovore, a kamoli da tuze. Dok ne povratimo dostojanstvo, nema od drzave i srpstva nista. Kako smo uopste ovako nisko pali???
Nekako sam vise ocekivala od oficira nase bivse domovine, sada VS. I tu razocarenje. Na svim poljima razocarenje.
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
+1 # ljubodrag ristić 29-04-2014 19:53
Komentari su na svom mestu,ali se komentarima ništa ne postiže.hajde da se udružimo i počnemo da menjamo ovajva postupanja "naših".
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat