Idi Vučiću trajno - razlog drugi!

 Temu sam pisao pre izbora, što objašnjava neke moje iznete,a pogrešne procene.Gradjani su glasali i to se mora poštovati, mada mislim da su u pravu oni komentari u medijima da je jednoumlje opasno, posebno kada se radi o bolestima za koje postoje ozbiljne dijagnoze.Nije ranije objavljena jer sam, iako minoran sajt, želeo da poštujem izbornu tišinu.

U nedopustivom lancu prevara i laži, kojima si obmanuo gradjane Srbije i zbog čega ćeš snositi nesagledive posledice u daljoj političkoj "karijeri", pojavio si se ovih dana u javnosti, sa fanovima koji te podržavaju, čuvajući sebe,(Dolovac, Radisavljević, Milović, Veran Matić, Veljović) slaovodobitnički pričajući da je rešen, naravno zahvaljujući prvo Tebi, slučaj Slavka Ćuruvije.

A nije Vučiću!

Imaš vlast koju maksimalno zloupotrebljavaš, kroz diktatorski sistem vlasti, kršeći zakone Srbije, kakvi god da jesu, možeš da hapsiš koga hoćeš,a to i radiš i u zatvor si strpao ljude koji su samo pošteno, profeaionalno i stručno radili svoj posao za koji su plaćeni od strane ondašnje države. Već ste odredili ko je naredio, ko je pucao, ko je...a ništa nije tačno.

Oni nisu egzekutori u tom predmetu, sve dok istraga ne dokaže da jesu.A istraga, za koju si rekao da je okončana,nije ni završena!Preciznije, nije ni započeta!Lažeš opet, besomučno.patološki!

Nećeš, prevarante, da kažeš zbog čega je,praćen od strane zvaničnih državnih organa, kojima je to u opisu radnog mesta,Slavko Ćuruvija.A pljuješ po ljudima koji su samo radili svoj posao.

I mnogo više za ovu zemlju i njene gradjane uradili, nego što si do sada ti učinio uživajući u svim blagodetima života čije tokove sam kreiraš-može ti se.

Poče si da se pozivaš na neke narikače, koje su radile minirne posloea u Službi bezbednosti,ona koja je sada na službi u našoj ambasadi u  Hrvatskoj.

Počeo si da citiraš Ulemeka, kojeg si do juče pljuvao.A on je utamničen, njega ne možemo da čujemo!

Postavio si na mesto državnog Apostola, medjunarodnog prevaranta, Verana Matića.

Bez ikakvog zakonskog osnova, formirao si neku Komisiju, na čijem se čelu on nalazi i time derogirao desetine ozbiljnih, poštenih i stručnih ljudi, koji čine sistem, iznad kojeg pokušavaš i zahvaljujući "tati" uspevaš da se uzdigneš.

A taj sistem plaća ova država, čiji gradjani žive u najvećoj bedi, izuzimajući tebe i Tvoju kamarilu.

Tvoj "tata" je ovih dana trebalo, po savetu stručnih organa, privremeno da se preseli sa donatorkom u Vilu "MIR", ali je odbio jer se voda u bazenu, koji se nalazi u sastavu Vile, ne greje.

kako vas bre, ološi prevarntski nije sramota?Narod nema hleba da jede, a sam je kriv za to jer vam on daje podršku,a vi živite kao carevi, uzimate donacije u automobilima, umesto da tražite lekove.

Da si častan čovek, da te narod toliko obožava da je počeo i slike na bilbordima da ti cepa, ti bi junački izašao "na crtu", onom prevarantu Draganu Djilasu, na izborima koji slede u Beogradu i pobedio.

Ovako i ti i on uživate u pesmi "Ima jedna tajna veza", čuo si za firmu "Roming"?

Proveri, prevarante njene veze poslovne sa "Telekom Srbija".A tamo si ti postavio onog ruzmarina, Ćulibrka.

I kada smo već kod "Teklekom Srbija", neka ona poštenica, što uživa da citira mudre ljude i njihove izreke, Jorgovanka Tabaković, a prosta je kao tačka,stavi javnosti na uvid dokumentaciju na osnovu koje je od "Telekom Srbija" dobila stančugu, ne stan!

Da li si svestan u kojoj si meri polarizovao, "do krvi", gradjane Srbije.

Ako se desi da na izborima bude zapažen uspeh Demokratske stranke, to će u najvećoj meri biti Tvoja zasluga, jer će gradjani glasati za "crnog djavola", samo da mafijaška SNS ode u zaborav.

Ja nisam fan Djilasa, ali je on na slobodi, pored svih bljuvotina koje bljutave novine,a po tvojim nalozima, pišu o njemu.

To je, Aleksandre Vučiću, prevarante, odavno postalo odraz neukusa, kojem si kumovao Ti u najvećoj meri.

Šta bi, prevarante, sa onim atentatorom koji je krenuo na tebe, za vreme mitinga u Novom Sadu,a Ti mu se onako junački suprodstavio? Primitivna,prostačka režija, krajnji neukus!

Vlada Srbije, ima pravo da formira po zakonskoj regulativi, pomoćna tela i komisije i ti si, pozivajući se na te zakone formirao "komisiju nad komisijama", ali si zloupotrebio te zakone, čineći nešto što se u pravničkoj literaturi zove "izigravanje zakona"-postupanje po zakonu sa ciljem da se taj isti zakon zaobidje.Jer, u tom Zakonu piše da se ta pomoćna tela formiraju za poslove iz nadležnosti Vlade.

Pa, od kada je i čime regulisano,da se Vlada bavi poslovima ubistva Slavka Ćuruvije.U pravnoj državi, za te poslove postoji policija, a Srbija ima Ministra unutrašnjih poslova, doduše to je Ivica Dačić,ona što je imao pa nije, neke veze sa kriminalcima.Zvani Bananos!

Vučiću, što javnosti ne izneseš da je Slavko Ćuruvija bio pod merama SDB jer je imao operativne kontakte sa tvojim sadašnjim gazdama, Amerikancima, okrećući ledja SDB za koju je do tada pokazivao sve znake simpatije.

Što ne kažeš da je iz SAD doneo ogromnu sumu novca, negde pred početak bombardovamnja.

Što ne kažeš da on nije bio nikakva smetnja ni opasnost za Slobodana Miloševića, već da je mogao da ugrozi dolazak na čelo države Zorana Djindjića.

Bio je politička opasnost za Zorana Djindjića, čije ubistvo, kao i ubistvo Ćuruvije, ničim ne pravdavam!

Ali, u okvirima svoje moći, ne dozvoljavam da neko samnom manipuliše.Da me budala pravi budalom!Ne i zato činim sve u realizaciji ideje da nestaneš na najsramniji način iz političkog i javnog života Srbije,

Pa i sa mesta Predsednika neke Mesne zajednice.A sve na zakonom dozvoljeni način.

Neki su me smrdljivi pacovi, možda i sa Tvojim znanjem, prijavili Policiji ovih dana, da zagovaram atentat na Tebe.Gluposti Vučići i to ću uskoro, nakon ovog teksta, sa materijalnim dokazima staviti na uvid gradjanima.

Da vide čime se pojedinci služe i kako nastaju afere u Srbiji, a "INFORMER" ih uredno najavljuje. Negujući istraživačko novinarstvo!

MoždaVučiću ovo neko i pročita, pa korisno upotrebi.

U vezi ubistva Slavka Ćuruvije, imam saznanja koja sam preneo nadležnim organima ali me niko ,radi pojašnjenja, niije pozvao.Ista sam dao i Jovi Ćuruviji, bratu Slavka Ćuruvije,ali je i on ostao nem iz razloga koji meni nisu poznati.

Dakle!

Godine 2010-te, datum poznat, nazvao me iz jedne Banke  poznanik i pitao usplhireno, šta da radi, jer su došli neki ljudi, otvorili sefove Slavka Ćuruvije i Zorana Janjuševića,a u njima našli svašta.Šta, pitao sam?Oko sedam miliona evra u kešu, veću količinu hartija od vrednosti sa dokumentom na kojem je pisalo da su naplative po donosiocu i svesku na čijim je koricama pisalo "Reket za Legiju".Nije znao šta je u čijem sefu nadjeno,a ja sam mu savetovao da sačini zabelešku o svemu i da zadrži za sebe primerak, sa potpisima lica kloja su sefove otvorili.kao i broj dokumenta po kojem su postupali-otvarali sefove.

Pitao sam ga da li su to radili policajci ili neka druga lica, odgovrio je da su sefovi otvoreni ne po nalozima nekog suda, već po osnovu isteka roka od 10 godina, na koji su bili zakupljeni?!

U vezi sa ovim nisam hteo da prikupljam dalje informacije, našao sam se sa Jovom Ćuruvijom, u kafiću na Trgu Repubilike, preneo mu ovo što znam i on mi se u vezi toga,a očekivao sam, nikada više nije javio.

Obavestio sam pismeno i ondašnje Okružno javno tužilaštvo,ali  me ni oni nisu kontaktirali.

Ja i danas smatram da je ove poluinformacije trebalo proveriti i da su one veoma značajne, za slučaj da su tačne.Jer, objektivno, sedam miliona evra nisu male pare!

A o tome se bez provere ne može donositi zaključak.

Zaključak:koristiš nedopustivo, sve metode kako bi sebe uzdigao u nebesa, a vrlo si skormnih mogućnosti.I, istine radi, mnogi gase TV kada se pojaviš-kažu da ne mogu da te gledaju!Kao i ja.Večeras, dok pišem tekst u Barajevu i okolini je oluja.Za sutra ne znam kakvo je vreme najavljeno, u svakom slučaju, šta god da se desi, osećanja gradjana prema Tebi će ostati ista.Gasiće se televizori.

Nisam uspeo da saznam, a imam najave, kome si sada obećao i šta,kao pred izbore 2012.g kada je jedan vlasnik jednih čitanih novina imao dogovor sa tobom da će biti Ministar kulture,Ako Ti pobediš.

A to se nije desilo-nije postao Ministar, jer niti je on za Ministra, niti Ti držiš do svojih obećanja.

A ovo što sledi si Ti, sada si se možda samoprevaspitao ili su drugi to učinili na štetu Srbije.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži