Radio Slobodna Evropa javlja - o privatizacijama!

Sinoć sam dobio ovaj link kojima  me  redovno obasipa jedan od čitalaca sajta.Saopštavanje izbornih rezultata je bilo u toku, ja se njemu, a on meni žalio na kratko pamćenje naroda, zvanog na svake 4 godine, izborno telo. A izmedju izbora, gladna, nezaposlena raja,bedna,čija deca ne mogu da se zaposle,ako ne pripadaju strankama.Ista ona raja koja se žali na korumpiranu policiju, na zdravstvo, pravosudje, na nemanje uslova za život,na račune za struju i gas, na nemanje para za lečenje,a snadje se za preživljavanje.Dok deca ne počnu, u očaju da se drogiraju.Slavljenici su najavljivali nastavak bespoštedne borbe protiv korupcije, nezapaženo su prošli komentari nekih analitičara da Srbija ulazi u opasan period bolesnog jednoumlja, da je potrebno da se spreči toliki uticaj stranih faktora na izborne rezultate, da je potrebno da odredjeni organi Države ispitaju odakle nekim strankama ogromni iznosi za izbornu kampanju.

Koje Države , pitam se ja,koja borba protiv korupcije, koja korist od toga, koliko se ukradenog novca slilo u državnu kasu.A koliko je para potrošila armija sudija, tužilaca, političara, policajaca-a trutova, koji sa njim na čelu vode tako uspešnu borbu protiv korupcije.Glasao si narode, rodio se pa ljuljaj, zaplakaće uskoro!O tome ti narode razmišlja!Plakaćeš i ti sa njim.

Meni ne morate da verujete, pa pogledajte ovaj link i ono što je na njemu napisano, ja njima verujem, oni su moćni, profesionalni sistemski organizovani, imaju novce.Mi smo sinoć imali samo trubače i Gorana Vesića!

A dobili su sve snimljeno na CD, od naših gradjana koji toliko veruju našoj Državi i NJemu, da su morali sve da šalju "Slobodnoj Evropi".Šta da radim ja, sa prijateljima, koji ne zna gde je "Slobodna Evropa".

A iz "slobodnih"medija to ne mogu da saznam?!Ispade Dinkić najpošteniji i najčasniji, svaka mu čast.Karići se ne oglašavaju, ni Velja Ilić, ni Šumarac, lopovčina.Jedina svetla informacija je dalje procesuiranje Olivera Dulića,ali ni to nema smisla, njegov "tata" će u Vladu sa Njim.Ovaj ne bira koga će, samo da se održi na vlasti.Pored svih teških dijagnoza!Ali i za to postoji objašnjenje-u Srbiji si više cenjen i poštovan, ukoliko si nečastan, lažljiv, prevrtlji,lažnih obećanja,a imaš vlast.Pa možeš da staviš mural ili šta već jeste, na srušenu zgradu SSNO-a, koja se pravilno zove Kula"B".Sa Njegovom izbornom porukom.

U Nemnajinoj ulici, gde je pre izvesnog vremena uklonjen svaki trag da su to mesto raketama razružili zlikovci, koji su ga i doveli na vlast.Valjda da se slavljenička noć dočeka u što lepšem i sredjenijem gradu , uskoro "Na vodi", a ja cenim u haosu.Ja nemam smisla za estetska rešenja, ali nešto razmišljam da bi možda bilo pametno da su na mural ko fudbalsko iglaište, stavili lik Ministra odbrane Rodića,a tamo negde u dubini njegovog lika ON, u osmehu.Diskretno.Komentari   

0 # beograd 17-03-2014 15:40
Karic se i te kako oglasava i to preko svog novog pulena g. Tadica ciji je on (navodni) finansijer. Dakle crno nam se pise kako god okrenes!
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
0 # Beogradu od Ristića 18-03-2014 23:00
Zbog ovog Vašeg u zagradi, verovatno,ja ću biti malo opšrezniji-ako neko bude,a moraće,da procesuira Bogoljuba karića, pao bi ceo vrh Srbije od 2000.godine.To je dosta složen predmet, prema dokumentaciji koju imam.A da će nam biti"crno" biće, mislim i ja ali ne zbog karića već zbog sadašnje plitičke vrhuške.Vidite ovaj cirkus sa šarićem, on nije uhapšen, on se predao a to je velika razlika.Laka vam noć.
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat