Ukrajina - po Bizmarku, nemačkom kancelaru!

Juros me je ponovo obradovao čitalac , šaljući ovo što bi po mom mišljenju, trebalo staviti na uvid ostalima, koji sajt posećuju, a primereno je dešavanjima u svetu.Predizborna tišina je (konačno), počela, pa da pročitamo i čujemo i nešto lepo i korisno.I istinito-konačno!

Voleo bih da ovo pročita i Merkelova, takodje Kancelar Nemačke!Kao i ovi naši podrepaši, koje (ne)ćemo birati u nedelju na izborima.Bez obzira što intenzivno uče nemački jezik, pored već odličnog poznavanja engleskog.

Sve ima svoju uzročno-posledičnu vezu. A ovo što sledi, nije napisao Ristić Ljubodrag,ni Putin, ni Guzenbauer, ni Kurac...Ni Lazar Krstić!

A, šta je rekao Bizmark?To je onaj kojeg je i njegove armade moj, sada pokojni deda Radosav dobro zapamtio.Pričao mi je da je bilo zajebano i na Drini, na Ceru, Kolubari...Učili smo o tome dosta, ali sada nastadoše neki novi udžbenici.Neka nova istorija, pa nas "naši",a ustvari njihovi obaveštavaju da su odlučili da nam sadašnja a bivša država bude uzor,.Oni nama ?!Koji su izazvali dva stradanja čovečanstva i opet bi.

Bila je i jedna Margaret Tačer.Sećam se njene izjave:"Ako se dve Nemačke ujedine, molimo se Bogu da nam barut ostane suv"!Tačerova nije više medju živima, Nemačke se ujedinila, dogadjaji slede!

Nemci su stigli do "IKARBUSA"!To je u Zemunu, koji se nalazi na istom mestu kao i 1914.godine. Na istom mestu je i Kadinjača, gde je bila i 1941.godine.Da se zna!

Kako je to davno bilo planirano. Naš rod ne ume, takve planove da na vreme prepozna, zato nam se sve ovo i dešava 

"Snaga Rusije može biti potkopana samo ako se od nje odvoji Ukrajina.Oni koji žele to da urade, ne samo da ih moraju odvojiti, već Ukrajinu moraju suprotstaviti Rusiji, zakrviti dva dela jednog naroda i gledati kako brat ubija brata. Da bi to ostvarili potrebno je pronaći i odgojiti izdajnike među nacionalom elitom i uz pomoć njih izmeniti samosvest jednog dela velikog naroda do takvog nivoa da mrze sve rusko, da mrze svoj rod, a da to ni ne znaju. Ostalo će učiniti vreme." 

Oto fon Bizmark (1815-1898) - nemački kancelar.

Komentari   

+1 # goran 23-05-2015 08:16
iz istorije treba da uce buduca pokoljenja srpska ,ali one istinite ,odlican tekst
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat