DIKTATORE, VUČIĆU,GDE JE DROGA IZ "GROMA"?

Prethodi:

Politička fukara Aleksandar Vučić
Mosad i MI6 caruju Srbijom?
Aleksandre Vučiću, vreme je !
Legendiranje Aleksandra Vučića?

Prema "Vujakliji", diktator je reč latinskog porekla i(dictator)i znači

1.-u starorimskoj državi:najviši službenik sa neograničenom vlašću, koja je mogla trajati najviše 6 meseci, a kojeg su birali u izutetno teškim prilikama po državu;

2.-onaj koji neograničeno vlada, koji zapoveda,koji traži poslušnost, pre svega!

Nisam našao ni pažljivom pretragom, kako se u ovoj knjizi kaže lažljivi doktator, ili diktator-prevarant, manipulator,.A ja tako doživljavam PPV Aleksandra Vučiće, koji je ovih dana rukovodio i briljantnom akcijom protiv dilera drogom, službeno nazvanom "GROM":

Kako u svim postupcima Vučića, prepoznajem ovu definiciju, odlučio sam i da stavim ovakav naslov teme, jer jedini odslikava delo Vučić Aleksandra.Spreman da trpim sve eventualne posledice, koje ipak ne mogu da traju večno.

Dignute su u akciju hiljade pripadnika policije, navodno prema savetu Biroa za koordinaciju rada službi bezbednosti,(?), a epilog akcije je bilo nekih pedesetak vagica, i oko 13 kg droge.Po njima, briljantan uspeh, po meni -sramotan.

Onda su nastala neizbežna slikanja , pored ostalih i ovog našeg zadriglog, a mladog, Berluskonija, koji objašnjava na RTS i svetskim medijima, dakle zvaničnoj državnoj televiziji,detalje nečeg, što, kasnije se pokazalo, nije ni postojalo.

Naime, zbog dobijenih informacija od prijatelja iz MUP-a, da je droga već stavljena u ponovni promet, zatražio sam objašnjenje iz MUP-a dokumenat koji čini pravni osnov za spaljivanje droge-onako kako su zabeležili, naravno bez provera, svi izvori informisanja.

U dobijenom odgovoru, piše da ovo spaljivanje droge u TE "Obrenovac" nije ni vršeno vršeno i da to i nije posao MUP-a.Prilog.

Zato se obraćam našem srpskom  diktaroru,  a lažljivom, i pitam, na ovaj način-Vučiću,lažove,manipulatore,gde je droga iz akcije "Grom"?Vagice možete i da zadržite, čuvajte ih za uspomenu.

Obaveštavam ga, Diktatora, i da se Darko Šarić, prema mojim saznanjima već nalazi u Beogradu, gde ga je kao poklon, a dobro plaćen, doveo Milo Djukanović, pri nedavnom dolaksu u Beograd.

Javnosti se ne saopštava ova informacija, je se Darko Šarić prepari za ono šta sme a šta ne sme da kaže, a i predizborna kampanja još zvanično nije počela,kada će javnost da bude o svemu obaveštena, od ovog Diktatora,  a, sa jedne od brojnih tribina u toku predizbornih mrcvarenja gradjana.

Osim ako se ne oglasi opet onaj jadni Miljko  Radisavljević i saopšti sve ono kako on to čini u zadnje vreme, i pre nego što se napiše optužnica.Imenujući ljude za teška krivična dela, a Optužnica još nije ni napisana, a istraga, za koju mu je potrebno najmanje mesec dana, sam reče, nije ni započeta.

Radi šire javnosti, obaveštavam čitaoce, da je Darko Šarić, a sve sa znanjem vrha pravosudja,veoma aktivno upućen u neke privredne sporove, u kojima on donosi odluku, a ne Vladimir Beader, sudija sklon kriminalu, u Privrednom sudu u Novom sadu,sa plejadom sudija i advokata -Vojkanom Nedićem,Zekovićem, Krstić Dragijem, Ignjačevićima,...pa sudija Olivere Jovanović , pa Nevena Vukašinovića, pa Stojana Jokića, pa Dragiše Slijepčevića....Darko ih je platio i sada moraju da donose odluke koje će njemu doneti bogatstvo, para ima treba da ih isplati Kompanija "DUNAV OSIGURANJE", a ona isplaćuje sve.

Bez obzira što je Ćulibrk "zaštićena zver!

A pre nekoliko meseci, razgovarao sam sa jednim drugom koji ima neke funkcije u vrhu SNS. Ispričao mi je nešto u šta nisam mogao da poverujem, ali sam ga poslušao i nastavio da pratim kretanja u političkom životu države.

Naime, tvrdio je on, Vučić i Nenad Stefanović su napravili pakleni plan kako da u predstojećim izborima -kampanji, izvrše pritisak na one članove SNS, u koje nisu sigurni, da podrže kandidaturu za ponovni izbor Aleksandra Vučića-da im se zapreti, "od uva do uva" da će im ukoliko tako ne postupe, Vučić i Nenad staviti u kola ili stanove drogu i o tome obavestiti policiju.A za to je bila potrebna droga.

Kako je obezbediti-pa osmisliti akciju "Grom"sa lažnim spaljivanjem droge u TE "NIkola tesla " u Obrenovu.

Deluje vam kao tra-la-la-priča?Možda, ali ja imam puno razloga da Diktatoru, a lažovu, ništa ne verujem, jer je veliki prevarant,, manipulator i čovek veoma nerušenog zdravlja.

Očekujem da će neko u ime Diktatora dati objašnjenje,za napisno.

Svima koji su sumnjičavi poručujem-pratite kako će se završiti ovaj cirkus sa "rešenim" ubistvom Slavka Ćuruvije.

Jer, ubistvo Slavka Ćuruvije, nije rešeno, sve u vezi toga u ovom tajmingu rečeno, je deo predizborne kampanje Diktatora, što će ga skupo koštati, u koju se nažalost uključilo i Tužilaštvo, Policija, Politika.

Nikola Selaković!

Od podizanja Optužnice, do pravnosnažne presude, proći će godine, pa nestvarno deluju izjave Miljka Radisavljevića,a po meni i neodgovorno i neprofesionalno,ali delimično razumljivo, jer i on kao svaki normalan čovek, najviše voli sebe, pa Diktatora, a lažljivca.

Uostalom on ni do sada, Miljko Radisavljević, nije bio nešto moralan u svojim silnim (ne)postupanjima, ali vlast je vlast i često i slast!

 

Prilozi:

RTS - Spaljene skoro dve tone droge u Obrenovcu


-zahtev MUP-u

-odgovor MUP-a

Komentari   

0 # Stephanie 21-04-2017 23:34
I visit each day a few web sites and blogs to read content, except this webpage gives
feature based content.

my site online education degrees: http://studytip.eu/
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat