Politička fukara Aleksandar Vučić

je naslov knjige novinara, gospodina Popović Predraga, koja po mom mišljenju najbolje odslikava tragičnu ličnost i pogubno delovanje po Srbiju i njene gradjane Aleksandra Vučića, za kojeg cenim(moje lično mišljenje) da bi neko, za njegovo  dobro i dobro svih gradjana Srbije,trebalo najhitnije da ga odvede na specijalistički pregled na neku Kliniku.

Ne onu gde se lečio njegov "politički otac", Tomislav Nikolić, na kojem su posledice lečenja evidentne, čim otvori usta, niti na Urgentni Centar Srbije gde je prvi čoveč Dr Zlatibor Lončar, o kojem su neke novine pisale  kao "doktoru smrti".

Ja mislim sa razlogom. Ima pametnih, poštenih i stručnih novinara mnogo, samo su ona druga a, novinarska,...isplivala na površinu.

Knjiga je izašla negde 2012.godine, sigurno su je mnogi od vas već čitali, ali mislim da je potrebno da se nadje i na ovom sajtu,jer su zlodela Vučić Aleksandra, velika opasnost za Srbiju, pa je treba, na Zakonom dozvoljen način, uništavati na svakom koraku-iznošenjem istine o tom lažljivcu, manipulatoru, prevrtljicu!

Izbori su blizu, pa gradjani, imajte na umu koga birate na mesta na kojima se odlučuje o sudbini i nas i naše dece.

Moj lični stav je, samo ne glasati za Aleksandra Vučića, pod tim ne podrazumevam SNS, tamo ima i poštenih ljudi, ja pišem personalno o Vučić Aleksandru, trenutno najvećoj  opasnosti po   gradjane Srbije.

A, Miroslava Miškovića nikada nisam upoznao, niti kontaktirao!

U ovom tekstu ja samo prenosim ono što su o njemu, veoma kvalitetno pisali drugi, čime ovaj tekst, smatram, u celini. činim objektivnijim.

Prilog:

-Knjiga Popović Predraga, pa uživajte.I razmišljajte svojom glavom, da ne bude kasno!

I, srećni vam Praznici!

Komentari   

+2 # pilence 30-12-2013 22:12
Hvala, gospodine Ristic, Vama takodje najlepse zelje za puno zdravlja , srece, uspeha i zadovoljstva!
Takodje hvala za praznicnu literaturu!
Srdacni pozdravi
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat