DOMAGOJ MARGETIĆ,hrvatski obaveštajac-SRAM TE BILO SRBIJO!

Prethodi:

Mlađan Dinkić nije pod istragom i neće ići u zatvor
Sve piruete Velimira Mg Velje Ilića-dokle?
Bez komentara do (ne)dobijanja odgovora

Domagoj Margetić se već mesecima pojavljuje u javnosti Srbije, u svojsku prosvetitelja, na konferencijama za novinare, koji uz ,časne izuzetke, sve slušaju i pišu, bez ijednog materijalnog dopkaza.Bez ikakvih provera dobijenih informacija.

Dezinformisanje Srbije sa ovakvim novinarima, je apsolutno , dovedeno do savršenstva.

Jer,na onim materijalima koje sam ja kao čitalac video, a kojima se "dokazuje" navodna umešanost Mladjana Dinkića u pranje "kiparskih para", prikazuju se oni papiri koji sadrže detalje o prodaji  "MOBTELA" "Telenoru" odnosno njegovom pravnom prethodniku.

Nadležni organi Srbije su pre više godina, dobili sve dokaze o tome kako je na štetu Srbije  postupao Mladjan Dinkić i ja sam zadnji čovek koji bi ga za sve njegove kriminale koje je činio, štitio.

Ali, ne pripadam onima koji bi ga optuživali za ono što nije učinio.

A šta je radio Mladjan Dinkić, ko je Domagoj Margetić, ko je Božinovski Zoran(sada u zatvoru zbog navodne špijunaže), ko ga plaća, odakle mu materijali, zbog čega mislim da je belosvetki prevarant, uz svo poštovanje, onog dobrog što je uradio,za Hrvatsku ,u nastavku članka sa materijalnim dokazima,  koji sledi, jer se radi o obilju  materijalnih dokaza, a ja nisam sposoban da sve to objavim, na profesionalni način, za nekoliko časova.

A Srbija  mora da se stidi, jer je imala sve  materijalne dokaze, jer je imala pojedince koji su to profesionalno odradili, jer je Domagoj Margetić zadnji koji  treba da zavodi red u Srbiji, da njene ministre, makar bio i Mladjan Dinkić-kriminalac u pitanju, naziva lažovima.Srbija mora i da stidi jer ima medije kakve ima, jer ima novinare, uz časne izuzetke, koji u moru potrebnim  preduslova da bi neko bio novinar, ima veliki broj onih koji ispunjavaju samo jedan-imaju želju da budu novinari.

Neko mora da pita i kriminalca Velimira Velju Ilića, u kom je svojstvu i po kom osnovu,  razgovaroa sa pripadnikom Hrvatske obaveštajne službe(samozvanim), koji se zove Domagoj Margetić, čija je uža obaveza dezavuisanje javnosti Srbije-verovatno po nečijem zahtevu. iz Srbije, ne slučajno baš u ovom trenutku.

Ja sam zadnji koji bi uzeo u zaštitu i Aleksandra Vučića, jer o njegovom radu na suzbijannju organizovanog kriminala,ne mislim ništa pozitivno, ali je i njegova sramota da stranac Domagoj Margetić, ovakvim postupanjem izlaže poruzi Mladjana Dinkića, čiji je kredibilnost i stručnost verovatno na osnovu nekih elemenata cenio, Aleksndar Vučić, koordinator svih službi bezbednosti,kada ga je nedavno spašavao od političke propasti, verovatno i istražnih radnji,imenovanjem za svog specijalnog savetnika u oblasti saradnje sa UAE.

Ako Država želi da procesuira Dinkića, za sve kriminale koje je učinio,ima za to sasvim dovoljno dokaza, koje odredjeni organi treba da dostave nadležnim organima Republike Srbije, a ne Republike Hrvatske.

Podsećam, Hipo banka je nedavno bila veoma aktuelna u postupanju Republike Hrvatske prema svom premijeru Ivi Sanaderu,pa lično ne isključujem, da je jedna od tema istupanja Domagoja Margetića bila i u tom kontekstu.

Ja ovom mladom čoveku iz bratske nam Hrvatske, želim prijatan boravak u Srbiji,  koja mu je prižila svo gostoprimstvo, distribuciju knjige o stradanju Srba na Kosovu,od kojeg bih voleo da čujem njegovo mišljenje o zbivanjima u  Vukovaru, o istupu fudbalera sa "Za dom spremni", o svedočenju  Sonje Biserko u korist Hrvatske, u predstojećem sporu pred medjunarodnim sudom pravde, o...

A u nastavku koji sam najavio, napisaću šta ja znam o "kiparskim parama" iz reči jednog od aktera, sa papirima koje posedujem o kriminalu  Mladjana Dinkića, o tome što smatram da  Zoran Božinovski jeste ono što jeste a ne ono što smatram da nije...

A novinarima koji eventualno budu pročitali ovaj članak preporučujem da provere ko su firme koje su donirale ovu konferenciju za novinare Domagoja Margetića(PINOles, Zlatiborac)ili neka nastave da prate ovu temu na ovom sajtu.

Pa o tome obaveste svoje čitaoce!

Prilog:

-Operativna saznanja nadležnih Službi SRJ o Stegić Viktoriji, koja je ranije boravila na ovim prostorima, kao jedan u nizu raznih Domagoja Margetića.kakvih će još biti! Dok Veljović i Markoni operativno obradjuju jedni druge.I dok njihov rad koordinira Aleksandar Vučić.Ovako kako to čini.Sram te bilo Srbijo!

Komentari   

+2 # Mirjana 14-12-2013 21:36
Bez istrazivackog rada zaista je nemoguce znati kome verovati. Interesuje me profesor Darko Trifunovic, koji je stalni "pratilac" Domagoja Margetica, na raznim tribinama. On (Trifunovic) sebe predstavlja kao coveka koji se bori za pravdu, pripada Antikorupcijsko j ligi za Balkan, a sa FB sam imala priliku da procitam zapanjujuce izjave doticnog, koje su bile sve, samo ne pravdoljubive i patriotske. Znate li nesto o toj osobi? Hvala!
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
+2 # ristić 15-12-2013 09:12
Mirjana, hvala na javljanju, u jutarnjim satima na Vaše pitanje kratak odgovor-prof.da rko trifunović je jedan u nizu samoprokalmovan jih ekperata kao što je Orhan Dragaš, Dragišić i drugi.Ja sam mu, budući na njegovo skorašnje oglašavanje u kontekstu Anti.kor.ligi Balkana poslao pismo, preporučeno na FB sa molbom da za čitaoce sajta odgovori šta je ta Liga, gde je registrovana, ko je finansira is. i pismo mi se vlatilo sa napomenom "nepoznat".Nakn adno sam dobio usmeno obrazloženje(sl edi i pismeno), da je on angažovan na FB kao vannastavno osoblje.da nije doktor ili predvač, nalazi se u nekom Institutu koji je orgjedinica FB-mislim da ovakve treba raskrinkavati.o stalo prepuštam vama na ocenu.A kome verovati-onom ko vam sam ili na traženje da dokumenta na uvid za tvrdnje koje iznose-ne mahanjem rukama, već iste na sajt da se mogu snimati, čitati.
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat