"Hemofarm" a.d. Vršac - da li smo i koliko smo bezbedni?

Sredinom decembra meseca 2012. godine, obavešten sam  dosta površno od jednog posetioca sajta, a lekara po struci, da je od strane međunarodnih faktora, u proizvodnom programu "HEMOFARMA" iz Vršca, otkriven smrtonosni virus, a o čemu je obavešteno i Ministarstvo zdravlja, da isti može izazvati teške posledice po građane...

Tim povodom, obratio sam se odmah ovom Ministarstvu, dopisom u prilogu,(ovde)

jer je moja trenutna ocena bila da javnost o tome mora biti potpuno, pravovremeno i istinito obaveštena. Tim pre što su neka sredstva javnog informisanja, a ranije, već bila počela da pišu i-prestala!?

Dobio sam odgovor sa dokumentima koja stavljam javnosti na uvid (ovde)

A ovo je saopštenje za javnost objavljeno na sajtu Hemofarma:

Moje znanje iz ove oblasti je na nivou nazeba, ali bez obzira na to, nisam stekao utisak da sam dobio ono što sam tražio. Sve mi je nekako delovalo, iz napisanog, dosta maglovito, sve je počelo da mi liči na priče o vakcinama, pa slike u snu o vakcinisanju Tomice Milosavljevića, pa Borisa Tadića,

Mnogo toga mi nije jasno, ja ću se ponovo obratiti istom Ministarstvu, ali sa veoma preciznim pitanjima, baziranim na dokumentima koja su mi dostavljena.

Do tada, molim da se posetioci sajta, a lekari po struci, izjasne o ovoj dokumentaciji i njenom sadržaju. Da daju svoja stručna mišljenja, poštena, profesionalna, a meni sugestije šta i koga da pitam na ovu temu, sve radi uvažavanja interesa građana.

Jer, ja ovim što pišem ne želim da na bilo koji način uzbunim ili dezinformišem javnost, da izazovem negativne reakcije kod građana. Da dajem kao krajnje nekompetentan, stručne ocene. Kod ovakvih stvari senzacionalizam je nedopustiv, zlonamernost takođe, nestručnost.

Moja podozrivost i opreznost u eventualnom davanju komentara, tim su veća, što sam na moju ponudu (drugu)

da pomognem ovom Ministarstvu oko suzbijanja kriminala, dobio odgovor (ovde),

koji vam takodje stavljam na uvid, kao i moju ponudu. 

Povodom odbijanja moje ponude, a neka čitaoci prosude da li je više nego korektna, ostao sam u ubedjenju da ustvari niko u ovom Ministarstvu (kao i u drugima), nije voljan da suzbije ovo zlo.

Podsećam čitaoce, da je u ovom Ministarstvu, za vreme ministarskog mandata mog bivšeg vojnika iz Peći, prof. dr Stanković Zorana, na veoma  pompezan način objavljeno angažovanje eksperta za organizovani kriminal gospodina Ljubiše Milanovića, o čijem će učinku biti detaljnije pisano u posebnom članku.

On, Milanović Ljubiša, sada je specijalni savetnik na istim poslovima u Ministarstvu energetike.

I ovom konstatacijom, ne želim da na bilo koji način umanjim želju pomenutog eksperta, da suzbije organizovani kriminal. Samo, plaća se urađeno a ne želja, ali o tome kasnije... kao što rekoh!

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži