Nisam istureno odeljenje sajta „PIŠTALJKA!

Posetiocu sajta koji se javio telefonom kao „JOVAN“ uz ocene za sajt i pitanje da li sam „istureno odeljenje“ sajta „PIŠTALJKA“ odgovaram da je moja jedina veza sa tim sajtom, dokument koji sam ja potpisao, čiju verodostojnost potvrdjujem i na ovaj način, koji stavljam, radi uvida posetiocima, na svoj sajt i u kojem je navedeno ime VLADIMIRA RADOMIROVIĆA, sadašnjeg urednika sajta „PIŠTALJKA“.

Tačno je da sam se javljao ovom sajtu i lično gospodinu Radomiroviću, slao im komentare sa molbom da ih objave, ali nisam naišao na razumevanje.Tačno je da sam planirao razmenu banera, oni su verovatno mnogo interesantniji posetiocima nego moj sajt, verovatno i mnogo posećeniji ali na tu molbu nisam dobio ni odgovor.

Mislim da je njihovo i njegovo ponašanje normalno, obzirom da ih finansira strani faktor, što se da videti na njihovom sajtu, pa je dakle, za očekivati da neko i kontroliše sadržaj onog što se i kome se plaća.

Promocija njihovog sajta je na bila na vrhunskom nivou, veoma propraćena od svih medija.

Ja sam za sada, daleko od takvog stanja stvari.

Ja ću im saradnju ponuditi ponovo, jedino ako sada ovo što sam napisao ne bude prepreka, neka i nekome smetnja.

Elita - Naša i Njihova

A sadržaj dopisa iz priloga je veoma poučan sa šireg aspekta i ja ću pokušati da njegovu suštinu približim posetiocima sajta, nekim narednim tekstom. Ničeg se ne stidim što je u njemu napisano, da se vreme vrati, ja bih se ponovo poneo na isti način. Bila bi me sramota i kao čoveka i kao oficira, da je neko ovako izneo dokaz da sam od pripadnika strane obaveštajne službe bivao plaćen da se bavim špijunažom protiv svoje zemlje i njenih interesa.

Ovako, ja sam ponosan, bez obzira šta ko o ovom mislio, što je ovajdopis, objavio u listu „IDENTITET“ novinar Gradiša Katić, bez mog znanja, dana 11.marta 2003.godine, dan pre ubistva Dr Zorana Djindjića.

I danas mislim da je operativna greška što je neko iz Uprave bezbednosti (verovatno) ovaj dopisdao na uvid široj javnosti. Ja i danas mislim da je neko na ovaj način namerno, samo upozorio britansku obaveštajnu službe, da je ovaj kontak samnom prijavljen Upravi!!!

Ja sam planirao u razgovoru sa generalom Acom Tomićem, da mu predložim da seovaj kontakt nastavi i da se povede takozvana „dvojna igra“-operativno kombinovanje, da Britance i ostale povučemo i vučemo za nos! Niko me ni iz Uprave nije zvao!?

Nisu oni, poštovani čitaoci (stranci) ništa sposobniji od nas, oni su jaki koliko smo mi slabi, a mi smo slabi koliko nećemo da radimo-a, nećemo!

Prepričaću vam ja , poštovani posetioci, moj boravak u britanskoj ambasadi i dva razgovora sa Entoni Mongtonom, posle kojih je on napustio ondašnju SRJ (videti sliku u prilogu)! Povučen iz Londona!

Tako da Aleksandru Vučiću ni slučajno, da se ja pitam, ne sme da se da ovakva koncentacija vlasti u tajnim službama (bez obzira koliko one bile „tajne“), ne samo što je bio u Velikoj Britaniji na usavršavanju godinu dana, već što se sve Službe uništavaju smenom kadrova koje se vrše voljom političkih diletanata. Uostalom, zbog čega bi bila tolika vika na Dragana Šutanovca, zbog kurseva u GARMIŠPARTENKIRHENU, a da se Aleksandar Vučić zbog iste ili još gore stvari dovodi u situaciju da avanzuje. Za sve i uvek moraju biti isti aršini, tako ja mislim, a svoj stav ne namećem nikome!

Prilog:

-dopis ondašnjem Načelniku uprave bezbednosti, generalu Aci Tomiću, koji je od mene primio dežurni oficir u Upravi bezbednosti , dana 16.06.2002.godine.

 

Ristić Ljubodrag30.7.2012

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži