Sretene, Iznosite saznanja za koja tvrdite da su proverena - da sam ja u stvari pripadnik rezervnog sastava policije, te da je ovo što stoji na sajtu, neistina!

Ja veoma uvažavam policiju, a bez ikakvih komentara, prilažem Vama i ostalim posetiocima sajta, foto-kopiju PERSONALNOG LISTA UB SSNO, (prilog)

iz vremena kada sam bio u aktivnoj službi, kao i dokumentaciju o bolesti zbog koje sam otišao u invalidsku penziju. U njima, po mom mišljenju piše sve, bez prostora za manipulacije. Da pojasnim, ja sam za pet godina službovanja u SSUP-u, imao službena kola sa promenjljivim tablicama, dakle i policijskim, ali o tome će biti uskoro opširnije i konkretnije... Možda zbog toga i imate "proverena" saznanja!

Neki prijatelji su mi skrenuli pažnju da je ovo preterano otvaranje mojih ličnih podataka javnosti i pojedincima o kojima ne znam ništa. Vi da znate, moj je stav da sam otvaranjem sajta svesno rizikovao da, možda, imam izvesnih neprijatnosti, uvreda, zlonamernih kritika, kojih, do sada, nije bilo.
Naprotiv!
Ovakvo razmišljanje me je i opredelilo da se potpisujem pravim imenom i prezimenom i da stavim svoju sliku, kao i adresu boravišta i prebivališta. Samo je to, smatram ja, pošteno! I samo takvo moje postupanje, zaključujem ja, kod posetilaca sajta, može još više da poveća stepen poverenja u istinitost onog što pišem i prikazujem! Ne bi bilo prirodno, da se ja obraćam javnim ličnostima, da od njih tražim odredjene informacije, a da skrivam svoj identitet!

A da se ja pitam, građani Srbije bi imali pravo da znaju da li im i od čega boluju zvaničnici koji vode Državu, čime bi se smanjio prostor za bilo kakve, često i zlonamerne špekulacije.
Time ne mislim ni u najmanjoj meri da bi trebalo zadirati u ono što je intima, a nije od opšteg značaja.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži