Пoзнанику, 19.01.2013. g. – Коментар корисника сајта

Нека моја лична виђења

Поштовани,
 
Ценим што сте у изузетно кратком року отворили ову тему на месту које сматрам најпримеренијим.

Свестан сам чињенице колико је елемената утицало на то.

Дозволите ми пар коментара и питања:

а) Зашто реагујете и правдате се некоме ко Вам се јавио телефоном и поступио на такав начин? Тај „пријатељ“ је требао да „засуче“ рукаве, седне и да све то што Вам је говорио документовано напише на овом сајту. Где ће Вам бити „крај“ ако Вас сваки такав или сличан случај толико повређује. Штавише, ви пишете демантија и објашњења посетиоцима овог сајта? Колико знам, Ви немате толико времена на располагању.
По мени, такве садржаје покушајте да занемарите. А да ће их бити – биће их. На ветрометини сте.
 
б) За Ваше добро, мислим да са мање „ватре“ требате прихватати и све оно што Вас лично погађа као човека. Па већ сам писао да смо као људи различити, где не искључујем и разне комплексе и посебне мотиве које има свако од нас.
 
в) За разлику од Вас, мислим да није добро класификовати шта може, а шта не, да утиче на наша размишљања а кад су поједини медији у питању. У сваком се нађе понешто што можемо научити или допунити наша сазнања. Нормално, ако је све то приказано аргументовано, објективно, професионално, од ширег значаја... итд. Зато није добро бити унапред искључив по овом питању.
 
г) Колико сам до сада успео да прегледам садржаје објављене на овом сајту, ноторна глупост је да Вас неко назове противником интереса Срба, где не искључујем и остале народе који живе на овим просторима. Штавише и страним плаћеником.
Критика „ове“ или „оне“ власти је увек пожељна. Ona  треба да буде опомена и одређени репер свакој власти шта и како ради. Ако већ неки „великодостојник“ не нађе за сходно да то и прочита, а камоли да и одговори, бар ће посетиоци овог сајта сазнати шта се дешава у овој држави и о свему, на основу приказаних докумената, донети свој лични суд и став.
 
д) Имате ли Ви (или неко други) неки детаљнији материјал о сликару Урошу Предићу, који треба објавити, и посебно, ако је од општег значаја за грађане?
 
ђ) Кад пишете о документима од пре 100 година, можда је укратко требало навести о каквим се то документима ради (по структури), коме сте то понудили, а да једну такву историјску грађу (ако је вредна пажње) неко одбија да прими. Посебно ако се ради о личности (личностима), о догађају (догађајима) значајним за овај народ и државу Србију по било ком основу, с чим треба упознати јавност, а посебно ако тај материјал, на неки начин, мења и саму слику о нашој историји или некој личности од историјског значаја.
 
Само желим да се опет не потврди како смо народ „кратког памћења“.
 
Молим Вас да ми не замерите на негативним критикама, које су сигурно добронамерне.
 
Срдачан поздрав

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži