Poznaniku, 19.01.2013.g.

Juče mi poznanik, na veoma grub i uvredljiv način,telefonom reče da sam plaćenik Petra Lukovića, da me on plaća da pišem protiv Srba, da sam i strani plaćenik kojeg oni instruišu koje teme da stavlja na sajt...Više neće, dodade, pogledati moj sajt.Petra Lukovića nikada nisam video u životu, strance ne kontaktiram.Preneo sam iz e-novina tekstove, koje nije pisao Petar Luković, a za koje inače smatram da su po nas Srbe veoma i to baš sada ,poučni.

Uvažam sve novine prema tome koliko pišu istinu, a ne prema vlasnicima.Moj sajt nije namenjen ovom ili onom stavu, ovog ili onog , već iznošenju istine o svemu u našim životima, bez obzira koliko ona bila ponekad neprijatna. Ja ne želim da neko uvažava moje ocene, već dokaze na osnovu kojih ih iznosim.

Neću da mi stavove formiraju neke novine i neke TV stanice, već ozbiljna pisanja, za koja nije bitno ko ih PRENOSI!Ne pišem ni "ZA" ni "PROTIV" "ove" ili "one" vlasti. Samo sam u E-novinama mogao da pročitam neke istine, proverene ,ali nisam pročitao demant ni za jednu od njih. Voleo bih i da sam pročitao i šta je bilo sa ovim Arnautima, zarobljenicima sa slike. I zbog čega je Uroš Predić umro zaboravljen od svih, u centru Beograda.

Imam istorijska dokumenta stara 100 godina i u Srbji nemam kome da ih PREDAM?! Ponudio sam prostor poznaniku, nije se oglasio. Molio bih vas, koji još uvek posećujete sajt, za komentar u čemu je moja greška. Da ih ne pravim više, ako budete argumentovani!

S poštovanjem, Ristić.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži