Uočene izmene u strukturi sajta

Neka lična razmišljanja

Poštovani,
 
Primećujem da je došlo do određenih promena na osnovnoj stranici ovog sajta. Pored promene redosleda u osnovnom meniju, koje će, verovatno, kasnije imati i svoju svrhu, pitam se:

1. Naime, pored ranije jugoslovenske zastave i grba uneseni su i srpska zastava i grb. Molim Vas da mi pojasnite koji su Vas motivi naveli na to?
Apsolutno se slažem s tim da je ovo sajt koji nastoji da odrazi i neko „jugoslovenstvo“, ali, koliko sam ga do sada uspeo proučiti, na moju žalost, nema nijednog javnog (pisanog) komentara i iz republika bivše SFRJ. Dozvoljavam da sam i prevideo neki – puno je materijala koji se moraju pročitati da bi se shvatile neke stvari.

2. Vi, „U ime naroda“, pišete isključivo o problemima koji se odnose na R. Srbiju. Nijedan Hrvat, Slovenac, Bošnjak, Makedonac, Mađar, kosovski Albanac (Šiptar)..., nisu se aktivno i javno, pisanom rečju, oglasili šta i njih muči, a što bi bila moja velika želja, s obzirom da ih i oni sigurno imaju. Čemu onda i jugoslovenska zastava i grb?

3. I ja, lično, cenim i uvažavam prvenstveno čoveka, bez obzira na naciju, veroispovest, politička i druga uverenja. Svako ima mozak koji mu služi za razmišljanje. Vi ste tu da, eventualno, pojasnite ono što nije jasno.

4. Poštujem Vaš lični stav o „jugoslovenstvu“, da i pored svega što nam se dešavalo (i dešava), „obične“ građane, odakle god da su, muče isti ili slični problemi. Treba im pomoći (normalno, ako se na korektan i argumentovan način oglase pisanom rečju, problemom, pa ko god to i odakle bio).

5. Ako ste, stavljajući jugoslovensku zastavu i grb (odnosno sada i srpske), želeli da privučete pažnju i aktivno učešće i drugih naroda, to bi, po sadašnjem, trebalo da su u prvom planu problemi građana bivše SFRJ, a potom i građana R. Srbije, jasno mi je. Praksa pokazuje dugačije.
I sami ste pisali o upotrebi „banera“ i konstatovali da tu nema uspeha. Zašto?
 
Ovo što sam napisao je radi javnosti, da ne bi ispalo da se tu nešto „muva“.

Tehničke detalje ćemo, svi ljudi dobre volje, sukcesivno razmenjivati, zavisno od toga kako drugi korisnici (članovi) i posetioci ovog sajta sagledavaju isti, daju svoje sugestije i mišljenja, koje treba pažljivo proučiti, uvažiti u mogućoj meri i pomoći im. Posebno ako se radi o više sličnih (globalnijih) problema.
 
Molim Vas da mi ne zamerite na, možda, preoštrom tonu ili neshvatanju Vaših budućih ciljeva i aktivnosti.
 
S poštovanjem.

 

Komentari   

0 # Margret 16-05-2017 01:49
Hi, Neat post. There is a problem together with
your web site in internet explorer, may test this?
IE nonetheless is the market chief and a huge component to other
people will omit your fantastic writing due to this problem.


Stop by my website: corn syrup; plaza.rakuten.c o.jp: http://plaza.rakuten.co.jp/ivonnedolbee/diary/201507090000,
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat