Komentar nepoznatog posetioca, od 02.01.2013.g

Поштовани,

Из неких претходних искустава у коришћењу појединих сајтова, схватио сам да се ту мора поступати веома опрезно. Разни смо људи и ћуди, опредељења (политичких, економских и сл.), нивоа образовања и схватања суштине одређених проблема. Све то је људски и треба имати одређену дозу разумевања. Но, то вам је сигурно било присутно.

 Случајно сам „налетео“ на овај сајт и видим још један вредан покушај да се овом народу (који живи у Р. Србији, Србима као, за сада, најмногобројнијем), укаже на оно шта нам се ради, ко нам и на какав начин „кроји капу“.

Посебно ме је погодио навод једног од носилаца овог сајта (зашто не рећи: поштованог господина Ристића), с његовим апелом да се не схвати да је само он (као појединац) тај који изналази проблеме, даје своја лична виђења, доказује, молећи да се у решавање истих, аргументовано, укључи што већи број корисника истог.

Сама концепција сајта је, у основи, солидно постављена. Она ће се, надам се, временом допуњавати и усавршавати. Изузетно важно је да све оно што буде писано у виду коментара, буде поткрепљено и чињеницама (доказима). За све проблеме које сагледавамо из неког свог личног угла, увек то посебно назначимо, имајући на уму понуђене опцију из основног менија, с посебним акцентом на опцију->O нама->Naш циљ->Народ је врховни судија!, став 1.

На основу пар десетина минута проведених прегледајући овај сајт, немам право да дајем неке детаљније оцене. Кад се будем боље упознао са истим, надам се да ћу и ја имати шта да кажем (напишем), било да се ради о самој концепцији сајта, било о садржају неког (или неког новог) - свог коментара.

Додатно:
Има ли неких проблема уколико се користе оба српска писма?

Срдачан поздрав

P.S.
Након слања коментара добио сам обавештење да је коментар предуг. Колико то карактера (слова, знакова интерпункције, размака сме да има нека моја порука или коментар?

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži