Imena za nezaborav i večnost

Za postojanje Instituta Paralaks sam saznao pre više godina i imao u posedu njihovu štampanu varijantu ovog ili sličnog materijala. Tada, kao i sada, imao sam duboko poštovanje, prema ovom materijalu, bez obzira ko ga je, za koga, sa kojim motivima pravio. Protekom vremena, još više, a ukomponovano sa rezultatima moga rada, shvatio sam da su ovi i ovakvi materijali velika pomoć  za one državne organe koji ozbiljno rade na operativnim, analitičkim ili informativnim poslovima. Sklapaju mnoge mozaike!

Vreme je, nažalost, pokazalo da su autori ovih materijala bili u pravu, da su bili vizionari, a zbog čega Država ova pisanja nije koristila u borbi protiv organizovanog kriminala, to neko mora da pita Državu. A više je nego očigledno da nije, pa joj ni ponovno otvaranje Fabrike bicikla „PARTIZAN“ u Subotici, hipotetički, siguran sam, neće mnogo pomoći!

Sadržaj preuzet sa sajta dijaspore, prenosim u celini, bez ikakvih prepravki, osim gornjeg naslova, koji sam ja napisao. Sve što sledi je autentično u celosti.
Prijatelj kojeg izuzetno cenim, a izuzetno je informisan, savetovao me je da ovaj materijal ne objavljujem, za moje dobro. Savet, kao što se da videti, nisam prihvatio. Činim ovo sa zadovoljstvom.  
Za opšte dobro, po mom mišljenju!

Ristić Ljubodrag, 06.08.2012.godine

Ceo sadržaj možete videti na adresi:

http://dijaspora.wordpress.com/2010/11/18/upropastitelji-srbije/#_ftn11

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži