Božinovski Zoran - i šta sada gospodo novinari?


Prethodi:
Dinkić nije oprao milijardu dolara prodajom "Mobtela" i neće biti procesuiran! Mada je veliki kriminalac
Kiparske pare - rešiva enigma!

DOMAGOJ MARGETIĆ,hrvatski obaveštajac-SRAM TE BILO SRBIJO!

Danas sam sa jednog sajta, koji pre nekoliko meseci piše da je izuzetno posećen, dobio tekst za koji smatram da je odličan, poučan, dobronameran, istinit, odlično napisan, i za širu čitalačku publiku interesantan, pa sam odlučio da ga stavim na svoj, jer sam o Božinovski Zoranu napisao, pre neki dan, poseban teks kao svoj lični stav.

Sada o Zoranu pišu drugi, što i moj tekst čini više verodostojnim.

Ja znam mnogo više o delu Božinovski Zorana, nego što sam napisao, ali sam stao na mestu kada sam pomislio da bi mu dalja moja odbrana, mogla postati "odbrana".

Ovo što je napisano u tekstu koji prenosim, dakle nije moje, pa niko ne može da mi prebacuje da sam subjektivan pišući o Božinovski Zoranu.

A javila mi se jedna "poznata" novinarka upućujući kritiku da sam suviše subjektivan u svojim tekstovima. Hteo sam da odmah vidim kako izgledaju profesionalni tekstovi profesionalaca, ali nisam nigde mogao naći nijedan njen autorski tekst, na šta mi je ona dala objašnjenje da... ja ću i dalje da verujem da je  novinarka, "poznata". Ja nikad nisam pledirao da budem novinar, ja insitiram da to nisam, ja samo odgovaram za istinitost onog što napišem na svom sajtu.

Pa evo šta je o Božinovski Zoranu, pisalo u tekstu koji sam dobio sa tog sajta. (Pr)ocenu o svemu i svakom neka donesu sami čitaoci. A ja ću o njemu imati da pokažem još dokumenata, sada nije trenutak, imamo posetu vlasnika Crne Gore Mila Đukanovića, koja je pružila tradicionalno gostoprimstvo onom konobaru na čijem su prijemu nedavno u Podgorici bili prisutni (uglavnom) svi smradovi iz Srbije.

A čiji su bliski prijatelji i "naši" Tomislav Nikolić i Aleksandar Vučić. Čestitam gospodine Cvijane, samo napred, možda i spasete Srbiju.

Ceo članak možete pročitati ovde

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži