Članci

Kafić 'Panda'-Kazivanjem Aleksandra Minhauzena!

Nemački Minhauzen                        Srpski Minhauzen
    verovatni.                                   stvarni!

Prethodi:

KOSOVO 99-po sećanju ruskog vojnika-specijalca!
Vučić Aleksandar - Perom Slobodana Turlakova
PPV Aleksandar Vučić- Perom Dragana Milašinovića!
DIKTATORE, VUČIĆU,GDE JE DROGA IZ "GROMA"?

Za one čitaoce koji redje čitaju napisano na internet-stranicama, osećam obavezu da objasnim, pozivajući se na, od drugih napisano,ko je Baron Minhauzen, ali i naš, domaći, srpski, najveći lažov ikada ponikao na ovim prostorima.

Za one, čitaoce ovog sajta, dužan sam da objasnim, po mom mišljenju, zašto sam u zadnje vreme sve češće stavljao na sajt, kao nove teme ono što pišu drugi,a na istu temu, na način na koji bih i ja pisao da sam profesionalni novinar.Nekoliko puta sam i napisao da želim da se ujedine svi oni koji se bave istim poslom imajući jedan ili sličan cilj-oduvavanje ovih idiota koji zemlju vode u propast(i ovog na slici i onih koji su ga stvorili).I zato što mislim da ujedinjeni možemo uspešnije  dostići taj cilj, nego svako postupajući pojedinačno.

 Mislim da sujetama nema mesta, kao što mislim da samo budala može tako da laže, dezavuiše i obmanjuje narod,u toj meri brutalno, kao što radi naš Minhauzen-Aleksndar Vučić.Bez želje da menjam smisao teksta koji stavljam na uvid čitaocima sajta, slobodan sam da podsetim čitaoce, kako se ovaj idiot, pojavio u javnosti pre oko godinu-dve, govoreći, bez da ga iko pita, da je jedini političar u Srbiji, koji je pitao BIA da li je u obradi iste kao strani agent, na šta mu je,navodno, odgovoreno pismeno da nije.

Neka lažovčina, Aleksandar Minhauzen pokaže taj papir dobijen od BIA!Nema ga, laže, obmanjuje, može jer je diktator.Kriminalac, budala!Pišem možda za nekog i nepristojne reči, kojima se do sada nisam služio u tekstovima na ovom sajtu.

Tačno,ali samo na prvi pogled, jer je njegova bezobzirnost u postupanjima  koji su suprotni interesima gradjana, mnogo veća nepristojnost, nego ovo što ja pišem i ništa nije lično.

Ovu fotografiju su mi poslali neki posetioci sajta sa propratnom rečenicom-jedna lepa slika, kojom su rekli veoma jednostavno, šta osećaju prema njemu.Ovaj jadnik od čoveka, nije sam iz srca pominjao, strane, a bliske mu Službe i njihove specijalne jedinice, koje su dugo važile za egzekutore ovog gnusnog zločina.On je to radio po naredjenju drugih koji su ga na to primorali, jer ko se jednom u takva kola hvata, mora da igra dok svira muzika. A njemu je svirka tek počela.
Da mu je samo malo pametniji, politički otac, zvao bi ga i skrenuo pažnju na sve njegove gluposti.Ali ne sme-diploma, stan, porodica,kredit u SRS, dovoljni su da ga "sin" drži u šaci, kao što drži na uzdama i onog mlohavog Premijera.

Moja je procena, ako ovaj narod nije poludeo, da će im izbori koji slede, doći glave i da će se posle njih i jedan i drugi naći u zatvoru, na osnovu već pripremljenih materijalnih dokaza.Mnogo validnijih nego oni dokazi kojima se Diktator "bori" protiv organizovanog kriminala.A toliko su obojica potonuli u svojim lažima, da mesecima kao, u interesu Države, vode tripartitne razgovore-sindikati-poslodavci-Vlada i ne znajući jer to i neće, da Unija poslodavaca i ne postoji!A i što bi, kada smeju ovako da se kezare, ismejavajući se gradjanima o kojima toliko "brinu". Obojica će, ako narod na izborima bude samopoštujući,odmah morati u zatvor, da objasne mnoge dileme, koje su oni stvorili.

Nastaviću i dalje da prenosim pisanja drugih, ako procenim da se tekstovi uklapaju u koncepciju sajta.Sve sa željom da sva baronisanja zauvek prestanu u Srbiji.Bez obzira na svu lepotu ovih idiota i važnost njihovog stvaralačkog opusa.

Za one koji opravdano,nerado gledaju TV- danas je u demokratskoj proceduri,Minhauzen ponovo izabran(a jedini kandidat), za predsednika SNS, uz ovacije, tako je prenela njegova, a Veranova TV B92.Ovaj desni, sa slike i prijatnog osmeha, prirodnog, idiotskog.

Prilog:

Karl Fridrih Minhauzen — Vikipedija

Strašna istina o masakru u „Pandi“- Ili još jedan salto-mortale Aleksandra Minhauzena – SRBski FBReporter

Komentari   

+3 # Mirjana 26-01-2014 22:13
Kada se radi o ljudskim zrtvama, pogotovo mladih ljudi, GNUSNO je sta taj Vucic radi !!! Kada cemo se konacno pokrenuti, gospodine Ristic? Ovo se vise NE SME tolerisati!!!
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
0 # MIRJANI 29-01-2014 02:12
Imate predlog?Ili već mislite na izbore,kao ja?
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
+1 # Mirjana 30-01-2014 21:29
Sa nestrpljenjem ocekujem Udruzenje gradjana, da se prikljucim. Na izbore u martu se moze izaci sa Ekonomskim pokretom gospodina Dragas Branka. Pogledajte njihov program, genijalan je. Vi ste im sigurno veoma potrebni za Vas resor! Potrebni su im vodeci ljudi, javite mu se!
Srdacno,
Mirjana
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
+1 # Mirjani od Ristića 31-01-2014 01:27
Hvala, poslušaću Vas i odgovoriti na Vaše sugestije.Risti ć
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
+1 # Mirjana 31-01-2014 19:37
Odusevljena sam, ne sumnjam u Vas uspeh!
Ako Vase Udruzenje gradjana zazivi, to ce biti prvi put da pripadam nekom udruzenju, u politickim partijama vec da ne govorimo, nisam nikada bila clan.
Jos jednom, zelim Vam uspeh!
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
+2 # Mikeli 03-03-2014 09:50
Poštovanje,zamo lio bih vas ako je moguće da napišete nešto o Vučićevim najbližim saradnicima banditima,Goran u Vesiću i Nebojši Čoviću,jer sam uveren da vi znate dosta o njima."Borac protiv korupcije i kriminala " kome su najbliži saradnici prevejani lopovi i kriminalci,gde bre to ima,dokle će ovaj narod da veruje ovakvim lažovima i prevarantima? Inače sam iz Peći,najbolji drugari su mi bili momci ubijeni u Pandi:
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
+2 # Ristić Mikeli 04-03-2014 22:49
Pozdrav Vama, Peći, Vitomirici, Bijelom Polju...Spremam materijale o ubistvu Djindjića(Čović ), o LUka Ekremu, privatizaciji FMP, Goranu Vesiću, a registrovano je i Udruženje "U IME GRADJANA", tako da teško uspevam da pratim aktuelnosti i pojedinačne slučajeve.sada je veliko zagušenje zbog izbora,a ništa ne sme biti demantovano.Mož da vam se svidi ono što predložim u Udruženju, ne zbog ovih izbora, već sistema koji u Srbiji ne postoji.Koja borba protiv kriminala kada u okviru nje, nema uhapšenih sudija, advokata, tužilaca, političara, privatnika, Ministara...žao mi je zbog vaših drugova.Srećno, Ristić.
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
+1 # Mikeli 05-03-2014 07:45
Pozdrav i vama i hvala na odgovoru.Pratim redovno vaš sajt,i nadam se da će biti sve više ljudi koji će shvatiti ko nam je na vlasti i ko nas vodi!!!
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat
+1 # Ristić Mikeliju 06-03-2014 01:05
Hvala i da nastavimo da se družimo,laka Vam noć.
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat