Članci

PPV Aleksandar Vučić - očima, srcem i perom gradjana!

Prethodi:

Srećno veselje, gospodare Vučiću !
"SIMPO " - KINA - KREVET PREDSEDNIKA
Toma sigurno nije polagao ispite!
Ubistvo novinara Milana Pantića - 12 godina kasnije
Aleksandre Vučiću, vreme je !
Derogacija države - Veranom, Komisijom i Vučićem!
Legendiranje Aleksandra Vučića?
Predsedniče, ko nas obmanjuje u Vaše ime?
Izveštaj o pritiscima i kontroli medija u Srbiji

Na mom računaru su osvanuli tekstovi za koje znam ko ih je poslao ali ne i ko ih je pisao, za koje smatram da se uklapaju u sve do sada napisano o Aleksandru Vučiću, na ovom sajtu, te sam odlučio da ih stavaim na uvid ostalim čitaocima.

Sve znajući da je više glava pametnije od moje jedne.

Imajući samo delimično razumevanje za one ljude koji su zastrašeni ugroženom životnom egzistencijom, ako nešto i o nečemu progovore, ili eventualno napišu.I Imajući puno razumevanje za ljude, koji su mesecima linčovani od strane uglednih novina kao što je "INformer"i novinara kao što je vlasnik istih, gospdoin Vučićević, a ugledni novinar.Mislim na one nesrećme roditelje preminule edevojčice, pa na Miškovića, pa na Djilasa-dok se ne dokaže ono što im se pripisuje!

Taj strah nema samo vlasnik "INFORMERA", gospodin Vučićević, koji sme da piše o svakom, uvek i svašta, a ima i svoju Televiziju, uglednu kao što je od ugledan i njen vlasnik, mafijaš Željko Mirović.

Televiziju "PINK".

Lični prijatelj srpskog Sulejmana.

Sajt je od prvog dana dostupan svima koji su želeli da se na njemu oglase,a ove 2-3 godine postojanja istog, nisam imao nijedan slučaj, da se neko na njemu i pokušao oglasiti na način koji može biti nepristojan, dakle koji može meni naneti neki problem u opstanku sajta.Ja to doživljavam i kao priznanje meni lično i to mi čini prijatan osećaj zadovoljstva.I tako će biti i ubuduće, pišite slobodno sve, o problemima od opšteg interesa,na kulturan način, bez uvreda, bez ružnih reči-onako kako već znate da je dozvoljeno.Na ovom sajtu cenzure nema niti će je biti. Dok o njegovom sadržaju ja odlučujem.Posebno ako se pisanje nadovezuje na prethodno.

A kada i ako u tome budem sprečen, sajta više neće biti.

Pitali ste pojedinačno, pa da iskoristim priliku i da Vam odgovorim (bez obzira što sam pitanje doživeo kao verovatnu provokaciju-u pokušaju) koliko sam donacija do sada dobio i ko mi je stalni donator.

Stalnog donatora nemam, a za dve i više godina postojanja primio sam dve donacije iz inostranstva po 500 evra i jednu donaciju iz zemlje ,od svog prijatelja i kolege, u iznosu od 5.000,oo dinara.I to je sve.

Ne želim da se pretvaram u Vangu,ali kada se već pominje PR "Telekom Srbija"znam da je to radila uz izuzetne nagrade bivša gospdodja AMIDŽIĆ, koja je morala da se razvede od svog supruga, o čemu detalje zna gospodin Branko Radujko, mafijaš, kućni prijatelj Sulejmana.

Pročitajte šta drugi napisaše i srećni vam Praznici.

Prilozi:

Patologija mračnog mladoženje

Ko još veruje u priču o slomljenoj kvaki

Branko Pavlović: Devet tačaka Vučićevog programa

Komentari   

0 # Mamie 20-04-2015 12:10
Hey very interesting blog!

Here is my blog - mayweather vs pacquiao live stream: https://www.readability.com/mayweathervspacquiao/
Odgovori | Odgovori uz citat | Citat