Da li podržavate Platformu Udruženja građana "U ime naroda"?

Da - 93.4%
Ne - 2.4%
Nemam mišljenje - 4.2%

Ukupno glasova: 167
Glasanje u ovoj anketi je zavrseno u: 02 jun 2013 - 20:55

Drugi pišu

Sećanje

ОПРОШТАЈ ОД ГЕНЕРАЛА

 

ЈОШ ЈЕДНА СЛИКА ВРЕМЕНА, СРПСКОГ НАРОДА И ОКУПИРАНЕ СРБИЈЕ. КАДА СЕ УПАЛИ ВЕЧНИ ПЛАМЕН, РАЗМИШЉАЋЕМО СЛОБОДНИЈЕ.

 

ПИШЕ: Проф. др Светозар Радишић

 
 

Генерал-потпуковник Љубиша Стојимировић је упорно петнаест година заредом,  поводом почетка агресије на СРЈ, полагао венац на месту где треба да гори слободосимболни „вечни пламен“. Опроштај од њега постао је угравирана слика времена у којем тело непораженог генерала завршава у најудаљенијем кутку Бежанијског гробља, без захвалности државе за чију слободу се деценијама борио. Неко ће рећи, али се није изборио и неће бити у праву. Тек ће се показати шта је значио отпор „вавилонцима“ од 1989. до 2000. године. Истина је, догађаји на то упућују – рат у којем су „Илуминати“ наумили да успоставе „нови светски поредак“ још траје.

Opširnije: Sećanje

ŠIBICAR: Bravo Vučiću!

Ovaj članak objavljujem sa odobrenjem autora istog.

 

У изборној ноћи Вучић нас је обавестио да је резултат коалиције окупљање око СНС „највећи у историји у последњих 24 године“. Код лагања је проблем у томе што мења карактер човека који лаже, па он почиње то да чини и онда када нема шта ружно да прикрива. Победа на изборима је несумњива, али није највећа у последњих 24 године.

 СПС је 1990, сам а не у коалицији, добио 2,3 милиона гласова, насупрот овом резултату коалиције СНС од 1,73 милиона. У том броју коалициони партнери су око 300 хиљада, тако да је резултат самог СНС око 1,45 милиона. Ако се томе дода да је кампања вођена као да је Вучић председнички кандидат, па се то упореди са резултатом Милошевића, који је исте 1990. године добио 3,3 милиона гласова, онда је слика о „незапамћеној подршци“ још више нетачна. Поред тога, ДОС је са Ђинђићем као носиоцем листе, у децембру 2000. године добио 2,3 милиона гласова грађана. Дакле убедљиво више од коалиције СНС.

 

Opširnije: ŠIBICAR: Bravo Vučiću!

Bio sam četnik, komunistički udarnik i vojnik OZNE - lično kazivanje!

Ja sam postao "partizan" negde 1957.godine, kada me je majka Radmila pozvala(mislim da je bio 7.ili 4.jul, verovatno 1957.godine,), jer se otvara neka spomen -ploča, na kojoj je i ime njenog rodjenog brata -blizanca, Ratka Živanovića, mog ujaka,o kojem sam do tada   znao veoma malo ili ništa.Samo mi je rečeno da je on poginuo kao partizan, na Sremskom frontu, kod Iloka.

Majka je imala i brata Predraga, mislim da je bio učesnik bitke na Kadinjači, kao i brata Miodraga, za kojeg sam čuo da je bio negde u Bosni u partizanima.
Otac Sreten je bio krajem rata mobilisan u LJotićevce, gdeje proveo oko 7 meseci.

Ne znam šta je bilo presudno,ali ja sam se opredelio da budem "partizan" što sam i ostao i što je kasnije bila motivacija da odem u Vojnu akademiju na školovanje.

Opredeljenje nisam promenio ni posle  ulaska u sedmu deceniju života, ali sam postao fleksibilniji u razumevanju ljudi koji su imali druga razmišljanja.

Opširnije: Bio sam četnik, komunistički udarnik i vojnik OZNE - lično kazivanje!

Kafić 'Panda'-Kazivanjem Aleksandra Minhauzena!

Nemački Minhauzen                        Srpski Minhauzen
    verovatni.                                   stvarni!

Prethodi:

KOSOVO 99-po sećanju ruskog vojnika-specijalca!
Vučić Aleksandar - Perom Slobodana Turlakova
PPV Aleksandar Vučić- Perom Dragana Milašinovića!
DIKTATORE, VUČIĆU,GDE JE DROGA IZ "GROMA"?

Za one čitaoce koji redje čitaju napisano na internet-stranicama, osećam obavezu da objasnim, pozivajući se na, od drugih napisano,ko je Baron Minhauzen, ali i naš, domaći, srpski, najveći lažov ikada ponikao na ovim prostorima.

Za one, čitaoce ovog sajta, dužan sam da objasnim, po mom mišljenju, zašto sam u zadnje vreme sve češće stavljao na sajt, kao nove teme ono što pišu drugi,a na istu temu, na način na koji bih i ja pisao da sam profesionalni novinar.Nekoliko puta sam i napisao da želim da se ujedine svi oni koji se bave istim poslom imajući jedan ili sličan cilj-oduvavanje ovih idiota koji zemlju vode u propast(i ovog na slici i onih koji su ga stvorili).I zato što mislim da ujedinjeni možemo uspešnije  dostići taj cilj, nego svako postupajući pojedinačno.

Opširnije: Kafić 'Panda'-Kazivanjem Aleksandra Minhauzena!

Vučić Aleksandar - Perom Slobodana Turlakova

 KAŽU,  DRŽAVA JE UBILA ĆURUVIJU, A KO – BORKU VUČIĆ?
 
Čemu opet ponavljanje priča o ubistvu Ćuruvije, kad ni jedna dosadašnja nije dovršena. Čak i kad bi se otkrilo ko je ubica, nikako da se otkrije zašto je ubijen.

Jedno je sigurno da do tog zločina nije došlo zbog njegovih „oštrih kritičkih reči“, kako je napisalo Udruženje novinara, na spomeničkoj ploči na mestu ubistva. Bilo je tu mnogo mnogo težih stvari,  i na jednoj i na drugoj strani, jer ni jedna nije bila usamljena, pa ipak već 14 godina  sve stoji, i sad odjednom, Prvom potpredsedniku, kome je uvek  potreban nekakav „tremolo“, nešto što će da opsedne prostotu, da stalno drži uznemirene duhove, sve u uverenju da time diže svoju popularnost, svoju i svoje stranke, izlazi sa obećanjem da će već tokom ove nedelje početi hapšenja svih onih koji su bili nalagaoci, organizatori i direktne ubice Slavka Ćuruvije,  11. aprila 1999, u ulici Svetogorskoj, u hodniku zgrade u kojoj je stanovao.

Opširnije:  Vučić Aleksandar - Perom Slobodana Turlakova

PPV Aleksandar Vučić - očima, srcem i perom gradjana!

Prethodi:

Srećno veselje, gospodare Vučiću !
"SIMPO " - KINA - KREVET PREDSEDNIKA
Toma sigurno nije polagao ispite!
Ubistvo novinara Milana Pantića - 12 godina kasnije
Aleksandre Vučiću, vreme je !
Derogacija države - Veranom, Komisijom i Vučićem!
Legendiranje Aleksandra Vučića?
Predsedniče, ko nas obmanjuje u Vaše ime?
Izveštaj o pritiscima i kontroli medija u Srbiji

Na mom računaru su osvanuli tekstovi za koje znam ko ih je poslao ali ne i ko ih je pisao, za koje smatram da se uklapaju u sve do sada napisano o Aleksandru Vučiću, na ovom sajtu, te sam odlučio da ih stavaim na uvid ostalim čitaocima.

Opširnije: PPV Aleksandar Vučić - očima, srcem i perom gradjana!

Potkategorije

 • Podstanar - stranac u socijalizmu i kapitalizmu

  "PODSTANAR - STRANAC U SOCIJALIZMU I KAPITALIZMU"
  radni naslov knjige koju je napisao nemački novinar Georg von Hübbenet


  Sa odobrenjem gospođe Ksenije Jovanović, počinjemo objavljivanje delova rukopisa knjige koju je napisao njen pokojni suprug, gospodin Georg von Hübbenet. "Knjiga je jedinstven, istinit dokument, iscrpan i bogat saznanjima koja mogu biti zanimljiva svakom čitaocu, koji se iole bavi politikom, sociologijom, psihologijom masa i vladaoca. Ona je istinit i autentičan dokument" - napisano je u predgovoru rukopisa knjige! Zahvaljujemo se gospođi Kseniji Jovanović što nam je dala ekskluzivno pravo da vas upoznamo sa sadržajem knjige. O datumu izlaska knjige iz štampe ćemo vas blagovremeno obavestiti..

  Ristić Ljubodrag, 13.05.2012. godine

  Broj članaka:
  8
 • Iz drugih izvora
  Broj članaka:
  5
 • Pisma čitalaca
  Broj članaka:
  7
 • Predlozi za čitanje
  Broj članaka:
  3
Septembar 2014
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Linkovi

 • Zajednica Pravda
 • Tehniktrade
 • Nebojša Jovanović - blog
 • Ekonomski pokret

Lista komentara